18 de juliol de 2023

Diamond, el nou model de Thermomix per conmemorar el seu 140 aniversari!

Tot va començar fa 140 anys, quan l'any 1883 els germans Carl i Adolf Vorwerk van fundar aquesta empresa a Wuppertal, Alemanya. La qual va començar amb la fabricació de catifes i tapissos, més tard va ampliar la seva activitat, produint electrodomèstics, evolucionant fins a convertir-se en la companyia líder del sector de robots de cuina.

14 de novembre de 2022

3 avantatges del Robot de cuina Thermomix

Els robots de cuina són cada dia més populars. Aquests petits electrodomèstics s'encarreguen de coure de mil i una formes diferents els aliments, picant, triturant i cuinant segons les indicacions per a elaborar el plat desitjat, des d'unes natilles a unes llenties, passant pel sofregit per a una paella, etc...

1 de juny de 2022

Thermomix Friend: Per què és i quines funcionalitats té?

Tots estem d’acord en què Vorwerk ha revolucionat la cuina del S.XXI amb Thermomix, ara som capaços de cuinar cent plats increïbles sense tenir grans coneixements culinaris a través de la cuina guiada.

23 de juny de 2021

El que has de saber de la Thermomix TM6

Thermomix el robot de cuina per excel·lència ara porta WiFi integrat. Et preguntes perquè necessita internet la teva TM6? I es que aquesta nova funció ens permet accedir a més de 40000 receptes a través de la plataforma Cookidoo.

19 de maig de 2021

Val la pena invertir en una Thermomix?

Si ets dels que encara no ha provat la Thermomix, i no tens molt clar quines són les seves funcions, és molt probable que pensis que és una simple processador d’aliments. Però res més allunyat de la realitat!

3 de maig de 2021

Poden unes fulles en mal estat fer malbé la teva Thermomix?

Vols renovar la teva Thermomix? Fes click aquí

T’has preguntat què és el que succeeix quan deixem les fulles de la nostra Thermomix en mal estat?. És un dubte força comú entre els usuaris, ja que molts no saben que al no reemplaçar-les deixaran passar líquids i restes de menjar a l’interior de la nostra màquina provocant conseqüències greus.

25 de març de 2021

TM6 versus TM5: diferències entre els models Thermomix més actuals

Si estàs pensant en comprar un robot de cuina de Vorwerk probablement t’estiguis plantejant algún des seus dos productes més actuals, aquí entra en joc el dubte, exactament quines són les diferències entre la Thermomix TM6 i la Thermomix TM5 i quina haig d’escollir.

24 de febrer de 2021

Correcte ús i cura de la teva Thermomix

Malgrat probablement tots/es vau tenir un presentador/a que us ho va explicar tot a la perfecció quan va anar a casa vostra a mostrar-vos com funcionava el robot de cuina Thermomix, hi ha vegades que se’ns oblida o obviem algunes mesures de seguretat i cures bàsiques per a que el nostre robot de cuina duri per sempre (o almenys molts anys).

20 de juliol de 2020

Vendre online una Thermomix TM6 de segona mà

Clic aquí per vendre la teva Thermomix.

La Thermomix TM6 és potser el robot de cuina més conegut, amb les millors prestacions a l'hora de cuinar i amb més presència al mercat d'ocasió. És per això que no hauries de tenir massa dificultats a l'hora de realitzar la seva venda a internet. La seva demanda és elevada.

Tot i això i per facilitar-te aquesta tasca, et convidem a realitzar la venda de la teva Thermomix TM6 de segona mà a través de la nostra botiga online. En ella podràs vendre aquest robot de cuina d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Product added to compare.