TM6 versus TM5: diferències entre els models Thermomix més actuals

TM6 versus TM5: diferències entre els models Thermomix més actuals

Si estàs pensant en comprar un robot de cuina de Vorwerk probablement t’estiguis plantejant algún des seus dos productes més actuals, aquí entra en joc el dubte, exactament quines són les diferències entre la Thermomix TM6 i la Thermomix TM5 i quina haig d’escollir.

Volem ajudar-te a ue et decideixis per això, t’expliquem en què ha millorat la Thermomix TM6

Principals diferències entre la Thermomix TM6 i la Thermomix TM5 

Comencem el nostre repàs amb un detall molt important i que potser és el que t’ha fet plantejar-te  la compra d’un model antic. Obviament sempre serà recomanable comprar un model nou, en aquest cas la TM6, ja que inclou millores i innovacions que valen la pena, malgrat però quan la diferència de preu és elevada, potser un model anterior pot ser una alternativa vàlida. Es aquest cas, la TM6 té un preu oficial de 1.259 euros davant els 1.199 euros de la TM5 amb doble got o 950 euros de la TM5 sense aquest complement.

Però en què ha millorat la TM6? Què justifica aquesta diferència de preu? Entre les principals diferències val la pena destacar que la Thermomix TM6 inclou una tapa antiesquitxades amb millor evaporació. El got té el mateix tamany (2.2 llitres) i les dues poden connectar-se a Cookidoo, si bé encara entra en joc que que la TM5 ho fa a través d’un cookkey extraïble i la TM6 ho fa per WiFi. D’aquesta manera, aprofita millor el fet de comptar amb una pantalla tàctil més gran, que aconsegueix fins les 6.8 pulsades.

La precisió de la bàscula de la Thermomix TM6 és d’1 gram, davant els 5 grams del model anterior. També, s’inclouen nous modes de programació (alta temperatura, al buit, cocció lenta, triturat, fermentació, autoneteja i bullidor).

Llavors, ja saps quina triaràs? 

Com sempre a Renuevo, la botiga online de segona mà.

Roberto

També et pot interessar:

Correcte ús de la teva Thermomix

Consells per comprar la teva Thermomix TM6 de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.