En el present Avís Legal, l’Usuari, podrà trobar tota la informació relativa a les condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i el responsable de la pàgina web accesible a l’adreça URL http://www.renuevo.es/ (en endavant, el lloc Web), que COMPRA VENDA ON LINE SLU (en endavant, el Titular) posa a disposició dels usuaris d’Internet. La utilització del lloc web implica l’aceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses a aquest Avís Legal. En consecuència, l’usuari del lloc web ha de llegir atentament el present Avís Legal en cada una de les ocasions en que es proposi fer servir la web, ja que el texte podria experimentar modificacions a criteri del titular de la web, o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial.

1.- DADES DEL RESPONSABLE TITULAR DEL LLOC WEB

Nom del titular: COMPRA VENDA ON LINE SLU 
Domicili social: Carrer Selva de Mar, 177 , 08020, Barcelona, Barcelona 
C.I.F.: B66839564 
Telèfon de contacte: 667732362 
Correu electrònic: info@renuevo.es 

COMPRA VENDA ON LINE SLU és el responsable del lloc Web i es compromet a complir amb tots els requeriments nacionals i europeus que regulen l‘ús de les dades personals dels usuaris. 

Aquest lloc Web garantitza la protecció i confidencialitat de les dades personals que ens proporcionin d’acord amb el que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril del 2016, en la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, així com a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic 34/2002 del 11 de Juliol (LSSI-CE).

2.- OBJECTE

El lloc Web facilita als usuaris del mateix l’accés a la informació i serveis prestats pel Titular a aquelles persones o organitzacions interessades en els mateixos.

3.- ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA WEB

L’accés a la web té caràcter gratuït pels usuaris de la mateixa, tret en el relatiu al cost de la conexió a través de la xarxa de telecomunicacions suministrada pel proveïdor d’accés contractat pels usuaris. Amb caràcter general l’accés i utilització de la web no exigeix la prèvia suscripció o registre dels usuaris de la mateixa. 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantindre-les degudament actualitzades. L’usuari acepta proporcionar informació complerta i correcta en el formulari de contacte o suscripció. 

En cap cas es registraran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat d’altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests. Si ets menor de catorze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares o tutors no has de registrar-te com a usuari. 

A aquesta web es respecten i es té cura de les dades personals dels usuaris. Com a usuari, has de saber que els teus drets estan garantits.

4.- CONTINGUTS DE LA WEB

L’idioma fet servir pel titular a la web serà el castellà i/o el català. El Titular no es responsabilitza de la no comprensió o enteniment del idioma de la web per l’usuari, ni de les seves conseqüències. 

El Titular podrà modificar els continguts sense previ avís, així com suprimir i canviar aquests dins de la web, com la forma en que s’accedeix a aquests, sense justificació alguna i lliurement, no responsabilitzant-se de les conseqüències que els mateixos puguin ocasionar als usuaris. 

Es prohibeix l’ús dels continguts de la web per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l’autorització del Titular, ni remetre publicitat o información valent-se per això dels serveis o informació que es posen a disposició dels usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no. 

Els enllaços o hiperenllaços que incorporen tercers a les seves pàgines web, adreçats a aquesta web, seran per a l’obertura de la pàgina web complerta, no podent-se manifestar, directa o indirectament, indicacions falses, inecxactes o confuses, ni incòrrer en accions deslleals o il·lícites en contra d’aquell.

5.- MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari podran ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de la qual correspon en exclusiva al Titular, assumint totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garantitzin la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb l’establert a les normatives vigents en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

6.- LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Tant l’accés a la web com l’ús no consentit que pugui efectuar-se de la informació continguda a la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. El Titular no respondrà de cap conseqüència, dany o prejudici que pogueren derivar-se d’aquest accés o ús. Tampoc es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produïr ni dels danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software), o als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de: 

- la presència d’un virus a l’ordinador de l’usuari que sigui fet servir per a la connexió als serveis i continguts de la web. 

- un mal funcionament del navegador. 

- i/o de l’ús de versions no actualitzades del mateix. 

El Titular no es fa responsable de la fiabilitat i rapidesa dels hiperenllaços que s’incorporin a la web per l’obertura d’altres. Tampoc garantitza la utiliat d’aquests enllaços, ni es responsabilitza dels continguts o serveis als que pugui accedir l’usuari per mitjà d’aquests enllaços, ni del bon funcionament d’aquestes webs. 

El Titular no serà responsable dels virus o més programes informàtics que deteriorin o puguin deteriorar els sistemes o equips informàtics dels usuaris al accedir a la seva web o altres webs a les que s’hagi accedit mitjançant enllaços d’aquesta web.

7.- ÚS DE LA TECNOLOGIA “COOKIE”

Política de Cookies, accesible en tot moment i respectant la confidencialitat i intimitat de l’usuari, essent part integrant del present Avís Legal.

8.- NAVEGACIÓ

Els serveis d’Internet poden recollir dades no identificables, que puguin incloure, adreces IP, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar a l’usuari. La seva adreça IP s’emmagatzemarà als logs d’accés de forma automàtica i amb la única finalitat de permetre el trànsit per Internet, essent necessari que el seu equip faciliti aquesta adreça IP quan navega per Internet perque les comunicacions puguin realitzar-se. Així mateix, l’adreça IP podrà ser utilitzada per realitzar estadístiques, de manera anonimitzada, sobre el número de visitants d’aquesta web i la seva procedència, de forma totalment transparent a la seva navegació.

9.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’usuari coneix i acepta que tots els continguts i/o qualsevol altres elements del lloc web són propietat del Titular, i es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat del mateix i/o de tercers. Qualsevol ús de la web o els seus continguts haurà de tenir un caràcter exclusivament particular.

Està reservat exclusivament al Titular qualsevol altre ús que suposi la còpia, reproducció, distribució, transformació, comunicació pública o qualsevol altre acció similar, de tot o part dels continguts de la web, pel que cap usuari podrà portar a terme aquestes accions sense l’autorització prèvia i per escrit d’aquell.

10.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

El present Avís Legal s’interpretarà i regirà de conformitat amb la legislació espanyola. COMPRA VENDA ON LINE SLU i els seus usuaris, amb renúncia expresa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de l’usuari per qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o ús de la web. En el cas de que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, el Titular i l’usuari, se sotmeten, amb renúncia expresa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari

Product added to compare.