Poden unes fulles en mal estat fer malbé la teva Thermomix?

Poden unes fulles en mal estat fer malbé la teva Thermomix?

Vols renovar la teva Thermomix? Fes click aquí

T’has preguntat què és el que succeeix quan deixem les fulles de la nostra Thermomix en mal estat?. És un dubte força comú entre els usuaris, ja que molts no saben que al no reemplaçar-les deixaran passar líquids i restes de menjar a l’interior de la nostra màquina provocant conseqüències greus.

Però, com saber si les meves fulles estan en mal estat? Hi han varies maneres d’esbrinar-ho. Una d’elles eés retirar el got i intentar fer-les girar. Si al fer-ho veiem que les fulles donen més d’una volta i fan soroll, és un clar símptoma de que tenen que canviar-se, pel contrari, si al fer això no giren ni una volta vol dir que les nostres fulles estan bé.

Una altra forma d’esbrinar-ho és parant atenció quan acabem de fer una recepta i retirem el got. Si trobem líquid a la màquina és que necessita un canvi, això él molt important ja que el líquid entra directament al motor provocant danys irreversibles com la rotura del mateix, recordem que la substitució del motor de la nostra Thermomix és molt costosa.

Les meves fulles no trituren com abans! Com esmolar-les és quelcom que ens preguntem sovint, i això té una resposta molt simple: les fulles de Thermomix no s’esmolen, si ho fas es desencaixen i no funcionaran correctament. Si les teves fulles no trituren com abans i han perdut el fixe és que ha arribat l’hora de canviar-les.

Com escollir fulles noves?

Moltes vegades arribant aquest moment, optem per la solució més econòmica i això pot ser un gran error. Al mercat trobarem 2 tipus de fulles: les d’hacer inoxidable i les originals. Les dues compliran la funció, no obstant a Renuevo aconsellem sempre escollir les darreres, ja veuràs que valdrà la pena. 

Com s’han de mantindre les fulles de la meva Thermomix?

Sí, és important mantindre-les sempre netes donant-li l’adequat ús si vols allargar la vida útil a les mateixes. Per això recomane’m fer servir el raspall de neteja de la Thermomix, aquest ens permet arribar a aquells racons de les fulles a on és difícil accedir.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Roberto

Potser t’interessi:

TM6 versus TM5: Diferències entre els dos models de Thermomix més actuals

Correcte ús i cura de la teva Thermomix

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.