25 de febrer de 2024

Què fa tan especial a la joieria Vintage?

A països com Anglaterra o França la joieria de peces antigues Vintage porta dècades de protagonisme, a Espanya la seva tendència en els darrers anys és rotundament ascendent: “La Joieria antiga Vintage està de moda”.

24 de gener de 2024

Vols descobrir les bosses de mà més emblemàtiques de les marques de luxe?

El mercat de segona mà, a més de ser econòmic i sostenible, ha experimentat un creixement sostingut en els darrers anys, especialment en el segment del luxe. Entre les bosses de gamma alta, algunes sempre es mantenen "de moda". Malgrat el flux constant de nous dissenys, algunes peces clàssiques tenen un valor inestimable per la seva història, exclusivitat i atemporalitat. Si vols conèixer els exemples més emblemàtics de cada casa de moda, posa atenció, perquè precisament això és el que descobriràs en aquest article.

20 de desembre de 2023

Què és el bisell d'un rellotge i per què serveix?

El bisell d´un rellotge és una peça circular o anul·lar que subjecta el vidre que protegeix l´esfera. El bisell pot tenir un simple paper estètic, a més de la funció que acabem de comentar, però també altres funcionalitats. Depenent del rellotge pot exercir una missió essencial.

27 de novembre de 2023

Saps quina és la diferència entre gemmes naturals, tractades, sintètiques i d'imitació?

Comencem aclarint que una gemma Natural és aquella en què l'home només ha intervingut per extreure-la de la Natura i tallar-la. Aquestes gemmes naturals després de ser tallades poden patir algún canvi. 

16 de novembre de 2023

Els Secrets del Teleobjectiu: Apropa el Zoom!

Alguna vegada t'has preguntat què és això d'un teleobjectiu que els fotògrafs sempre esmenten? Prepara't, perquè ens submergirem en el màgic món de les lents de gran longitud. Aquestes meravelles de la fotografia són com el zoom a la teva càmera, però en esteroides.

25 d’octubre de 2023

Descobreix la Màgia d'Elektron: Què fa que els seus productes siguin únics?

Al món de la música electrònica i la producció musical, hi ha moltes marques que competeixen per l'atenció dels artistes i productors. Tot i això, entre totes elles, Elektron destaca de manera notable. 

18 de juliol de 2023

Diamond, el nou model de Thermomix per conmemorar el seu 140 aniversari!

Tot va començar fa 140 anys, quan l'any 1883 els germans Carl i Adolf Vorwerk van fundar aquesta empresa a Wuppertal, Alemanya. La qual va començar amb la fabricació de catifes i tapissos, més tard va ampliar la seva activitat, produint electrodomèstics, evolucionant fins a convertir-se en la companyia líder del sector de robots de cuina.

4 de juliol de 2023

James Dean, la llegenda del rebel indomable per Montblanc

Montblanc va posar en marxa l'Edició Limitada de Grans Personalitats, amb l'objectiu d'honrar figures culturals, personalitats i líders emblemàtics de tot el món. En aquesta ocasió, l'homenatjat ha estat l'actor americà James Byron Dean (1931-1955), un dels ídols més aclamats de la gran pantalla que va protagonitzar estel·lars papers a les pel·lícules A l'Est de l'Edèn, Rebel sense causa i Gegant.

10 de juny de 2023

L’origen de les aliances de casament

Si alguna vegada t'has preguntat d'on neix la tradició d'intercanviar-se els anells el dia del nostre casament, ets al lloc correcte perquè a continuació et parlarem d’aquesta història i t'explicarem un parell de curiositats que potser no sabies d'aquesta acció.

Product added to compare.