March 28, 2023

Quins models de bosses són els més icònics de la prestigiosa marca Louis Vuitton?

Avui a Renuevo parlarem dels models més icònics de la marca Louis Vuitton, fundada per un jove anomenat Louis Vuitton, que va començar com a fabricant de baguls i caixes d'equipatge a França a mitjans del segle XIX.

March 23, 2023

És més car l'or blanc?

Aquesta pregunta ens la fan cada dia els nostres clients, ja que és una creença força estesa que les joies d'or blanc tenen més valor que les d'or groc o rosat. En aquest post veurem si és mite o realitat.

March 20, 2023

Les Dones i els rellotges de Luxe

És ben sabut que els homes són grans col·leccionistes de rellotges de luxe, però a les dones també els agraden. De fet, el primer rellotge de polsera el 1810, va ser dissenyat per a una dona, Caroline Murat, reina de Nàpols. 

March 16, 2023

Pioneer Dj Opus Quad, l'inqüestionable referent

Pioneer ha llançat el seu nou sistema tot en un, l'esperat Pioneer Opus-Quad.

L'empresa nipona ha decidit innovar notablement a l'apartat estètic, aquest nou controlador tot en un es reinventa totalment amb un estil molt més elegant amb el seu color negre mat i unes línies de color terra que li donen un toc molt especial.

March 8, 2023

Ploma Montblanc Ferrari, homenatge a tota una llegenda

En honor al 70è aniversari de la firma Ferrari, Montblanc elabora un article d'escriptura Grans Personalitats que homenatja l'esperit pioner, home de negocis, pilot de carreres i fundador de la mítica escuderia, Enzo Ferrari, visionari de gran influència al món automobilístic qui va crear un imperi el nom del qual és sinònim dels més alts estàndards de qualitat i prestigi del món.

March 7, 2023

Què diferència a Gibson de les altres marques de guitarres?

Si ets fanàtic de la música, és molt probable que hagis sentit el nom de Gibson associat amb algunes de les millors peces al llarg del segle XX. Això és perquè Gibson existeix des de 1894, quan el fundador de la companyia, Orville Gibson, es va proposar crear alguns dels instruments més emblemàtics i estimats mai vistos en la indústria de la música.

March 1, 2023

El valor de la Maragda

Les Maragdes són una de les pedres precioses més demandades a l'alta joieria, ja sigui pel color que posseeixen, per la història que té al darrere o pels atributs energètics i el significat que li hem atorgat. Aquestes meravelloses gemmes verdes i cristal·lines no deixen indiferent a ningú i per aquest motiu volem dedicar-li aquesta nova entrada al bloc.

February 28, 2023

¿Que portàtil triar per a l’edició de foto i vídeo?

L'edició de vídeo i foto és una cosa que recull diferents variants. Segons el treball que exerceixis hauràs d'utilitzar un programari diferent, portàtil, programa, etc.

Abans de triar un portàtil és interessant que tinguem clar quines aplicacions usarem, ja sigui Photoshop per a imatges o Premiere Pro per a vídeos, filmora, instagram reels Capcut, etc. Ja que així, sabrem les capacitats de memòria que ens pot exigor cada aplicació.

February 22, 2023

ROLEX GMT-Master i la seva peculiar relació amb “Pepsi”

Rolex GMT Màster és un dels models més coneguts de la marca, nascut en 1954 i anomenat popularment “Pepsi”, ja que els seus admiradors van decidir posar-li aquest sobrenom pels colors contrastants del seu bisell Blau i Vermell relacionat amb la famosa marca de beguda gasosa.

Product added to compare.