December 7, 2022

5 Detalls per a regalar el Nadal

S'acosten dates assenyalades i la il·lusió per fer felices als nostres sers estimats amb un detall per a regalar en nadal és un dilema. 

A vegades, no sabem què els hi agradarà i amb els nervis de tots els preparatius de les festes nadalenques, solem deixar a última hora la compra dels nostres regals. Què regalar en nadal a una dona?, Què regalar en nadal a la teva parella?, I al teu pare o mare?. 

December 2, 2022

3 novetats infal·libles del teu iPhone 14

El 16 de setembre del 2022, Apple va anunciar l'estrena del nou iPhone. En aquest bloc explicarem tres novetats de l'iPhone 14 de gran ajuda en el nostre dia a dia.

November 29, 2022

Què és l'Efecte Bokeh o Profunditat de Camp?

La paraula Bokeh prové de la paraula japonesa “boke” (暈け) que significa desenfocament o falta d'enfocament, es pronuncia boké.

November 25, 2022

Montblanc Ploma Estilogràfica ‘Le Petit Prince’.

En aquesta ocasió parlarem sobre Montblanc Ploma estilogràfica d'edició especial inspirada en el benvolgut personatge literari ‘Le Petit Prince’, d'Antoine de Saint-Exupéry. Aquesta edició única, ressalta dins de la col·lecció Meisterstück, la més emblemàtica de la casa Montblanc i icona de la cultura en l'escriptura.

November 21, 2022

3 Pedres negres precioses i els seus significats

https://www.renuevo.es/ca/28-polseres/69558-comprar-brazalete-de-oro-con-zafiros-y-diamantes-de-segunda-mano-e352993aNo és sorprenent que durant el mes de novembre escoltis i llegeixis la paraula “black” a tot arreu… Nosaltres no volíem ser menys, així què també ens hem apuntat al carro d'aquesta expressió nord-americana però en un sentit més literal. 

November 18, 2022

MIRA, flashback del festival més innovador i creatiu de música i arts digitals.

Divendres 11 de novembre passat vam assistir al Mira d'aquest any per gaudir d'un esdeveniment únic.

El Mira, festival d'arts digitals que va començar el 2011, compta amb una gran varietat d'activitats, des de concerts, xous audiovisuals, exposicions i instal·lacions d'art digital, workshops, etc. Una exquisita fusió d'art i tecnologia que pretén mostrar tot el potencial durant dos dies d'activitats.

November 14, 2022

3 avantatges del Robot de cuina Thermomix

Els robots de cuina són cada dia més populars. Aquests petits electrodomèstics s'encarreguen de coure de mil i una formes diferents els aliments, picant, triturant i cuinant segons les indicacions per a elaborar el plat desitjat, des d'unes natilles a unes llenties, passant pel sofregit per a una paella, etc...

November 7, 2022

Com funciona un sintetitzador? Sintetitzador per a principiants

Triar un sintetitzador quan estàs començant a produir música, no és fàcil. En aquest post t'expliquem el que és un sintetitzador, les diferències que existeixen entre analògic i digital, monofonía i polifonia, a més d'ajudar-te a controlar els paràmetres, els controls i els extres. Si vols continuar aprenent del món del so, aquest és el teu blog!

October 25, 2022

INTEL ARC vs AMD, una alternativa a bon preu?

El món de les targetes gràfiques durant aquests darrers anys ha estat repartit majoritàriament entre dos fabricants, Nvidia i AMD. Però, des de fa uns anys Intel semblava tenir la intenció de ser un altre folgat competidor en aquest mercat, creant Intel ARC.

Product added to compare.