Diamond, el nou model de Thermomix per conmemorar el seu 140 aniversari!

Diamond, el nou model de Thermomix per conmemorar el seu 140 aniversari!

Tot va començar fa 140 anys, quan l'any 1883 els germans Carl i Adolf Vorwerk van fundar aquesta empresa a Wuppertal, Alemanya. La qual va començar amb la fabricació de catifes i tapissos, més tard va ampliar la seva activitat, produint electrodomèstics, evolucionant fins a convertir-se en la companyia líder del sector de robots de cuina.

Des de llavors, Vorwerk, s'ha dedicat a innovar i millorar els seus productes per facilitar les tasques diàries a casa nostra. Entre tots els articles, el més destacat i conegut es la Thermomix, una evolució d'una simple liquadora. Aquesta revolució al món de la cuina va començar el 1961 quan Vorwerk va llançar al mercat el seu primer processador d'aliments. El qual podia realitzar només set funcions: batre, amassar, tallar, ratllar, barrejar, moldre i esprémer.

A partir d'aquell moment, es van anar aplicant noves funcions als seus aparells, començant per escalfar plats freds, a també processar-los calents, amb la seva famosa VM2000, primer antecessor de la famosa Thermomix d'avui dia.

No va ser fins l'any 1973 que Vorwerk va obrir una sucursal a Espanya i va començar a comercialitzar els seus productes al nostre país, amb el Kobold, el seu famós sistema d'higiene domèstic. Ja l'any 1978, va ser quan es van començar a vendre les Thermomix a Espanya, amb el 2200 i posteriorment el 3300 que va estar al mercat al voltant de 16 anys.

Ara més de 100 anys després de la fundació de la firma, Vorwerk, es col·loca al mercat com l'empresa líder de Robots de cuina, encara que segueix distribuint altres articles com: catifes, tapisseries per a cotxes, cuines, recipients de plàstic, programari de ordinadors, i el KOBOLD.

Ara amb la celebració del seu 140è aniversari Vorwerk llança una preciosa Thermomix TM-6 Black amb un nou acabat mat i de tacte suau, fabricada amb fibra de vidre negra que inclou noves receptes creades per a aquesta ocasió especial. D'altra banda és igual que la seva antecessora, incorporant fins a les 24 funcions que és capaç de desenvolupar, la seva gran pantalla tàctil de gairebé 7 polzades situada a la part inferior, motor de reluctància variable, 17 modes de cuina, bàscula i cookidoo integrades, vídeos de cuina guiada, got d'acer inoxidable amb capacitat de 2,2l i tots els accessoris (papallona, varoma, espàtula, etc.).

Ara sí que no hi ha excusa per preparar receptes suculentes.

Bon apètit!

Productes relacionats

Thermomix TM-6 Black 140...
Venut
Robots de cuina TM6140A

Thermomix TM-6 Black 140 aniversari E356835

1.339,95 €
IVA inclòs
Thermomix TM-6 "A" Black 140 aniversari. Se subministra amb tots els seus accessoris i LLIBRE DE RECEPTES A ESPANYOL. Amb més funcions que mai i una sorprenent selecció de noves receptes, noves maneres: Alta temperatura, Al buit, Fermentar i Cocció Lenta. Gaudeix de les teves receptes amb la nova pantalla de 6,8”. Es lliura amb tiquet de botiga i 1 any de...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.