Val la pena invertir en una Thermomix?

Val la pena invertir en una Thermomix?

Si ets dels que encara no ha provat la Thermomix, i no tens molt clar quines són les seves funcions, és molt probable que pensis que és una simple processador d’aliments. Però res més allunyat de la realitat!

Aquest increïble robot de cuina pot realitzar gran part de les funcions necessaries per realitzar un dinar de somni. Això és! Imagina poder cuinar pans, pastissos, salses i gelats sense el mínim esforç ja que Thermomix realitza tot el procés. Ja t’estaràs preguntant, funciona per aquells dinars que normalment requereixen de diferents artefactes i instruments? La resposta es Sí! El cert, és que aquest fantàstic cuiner elèctric pot desde tallar aliments crus, fins elaborar plats per portar directament a la taula, realitzar fins 20 funcions com preparar un sofregit (sense riscos de cremar la ceba) fins una bexamel sense grumolls. El millor de tot és que no fa falta estar pendent.

Llavors, què és la Thermomix? És picadora, batedora, vaporera, cassola, iogurtera. I una excel·lent alternativa per aquells que no els apassiona la cuina però sí el menjar!

I es clar que Thermomix té tants fans com escèptics, malgrat cada vegada són més els que es sumen a degustar el menjar d’aquest pràctic robot de cuina, i està demostrat que pot fer un gran canvi a la teva vida.

Amb la Thermomix et podràs permetre prescindir de molts (per no dir la majoria) d’artefactes de cuina. Però tot el que té el seu costat bó, té el seu costat dolent, i quest és que els models antics no poden dorar. Malgrat això, la TM6 té una nova funció i a més altres noves com caramelitzar, fermentar i cuinar al buit.

Els resultats són immediats i inclús aquells que mai han tingut mà per la cuina, podran ser capaços de preparar un menú de qualitat amb entrada, segon i postre deliciós!

Malgrat et recomanem que com a mínim al principi segueixis les receptes propostes pel fabricant, així tindràs garanties de tenir un resultat com per llepar-te els dits!

Si t’animes a introduïr-te a aquest nou món, pots trobar diferents models de Thermomix a un bon preu a Renuevo, o inclús vendre el teu antic model per provar les prestacions dels nous.

Com siempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Roberto

Potser t’interessi:

Poden les fulles en mal estat fer malbé la teva Thermomix

TM6 versus TM5: diferències entre els models més actuals de Thermomix

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.