El que has de saber de la Thermomix TM6

El que has de saber de la Thermomix TM6

Thermomix el robot de cuina per excel·lència ara porta WiFi integrat. Et preguntes perquè necessita internet la teva TM6? I es que aquesta nova funció ens permet accedir a més de 40000 receptes a través de la plataforma Cookidoo. 

Veure Thermomix de segona mà  

Aquest nou model, a més de les seves funcions clàssiques, presenta canvis considerables i nous modus de cuina, cuina a alta temperatura, al buit, cocció lenta i fermentació. Millores que han aconseguit sorprendre a molts! 

Recordes que el model anterior es conectava a través d’un accessori extra (que clar, es venia per separat? En el TM6 s’incorpora una pantalla de 6.8 pulsades amb accés integrat a Cookiedoo. 

Avui et donarem a conèixer els nous modus de la Thermomix TM6, i deixarem de costat aquelles funcions clàssiques amb les que ja estem més que familiaritzats: 

Alta temperatura 

Abans de continuar hem de saber que el modus d’ALTA TEMPERATURA, no és un modus obert, què volem dir amb això? que no estarà disponible a la nostra thermomix lliscant el dit a la dreta a la nostra pantalla d’inici, sinó que només ho trobarem a la cuina guiada. 

Amb el modus d’ALTA TEMPERATURA, aconseguirem uns daurats perfectes, ja sigui en carns com amb verdures, és important que respetem les quantitats que ens indiquen a cada recepta i sobretot seguir les indicacions d’aquesta fins al final, ja que de lo contrari ens demanarà afegir una petita quantitat d’aigua per així obtindré-ho tot el color i gust que només aquest modus ens ofereix. 

Al Buit 

Aquest modus de cuina ens permetrà proporcionar-te una textura sorprendent als nostres aliments. Aquest mètode ens atrau ràpidament, però quan el portem a la pràctica ens trobem amb 2 problemes. El primer, és que necessitem una màquina de buit així com les seves bosses, això ens implica una inversió inicial. El segon és la capacitat de la cistella, que en aquest cas es veu reduïda degut al tamany dels aliments envasats al buit que ocupen més espai. Aquest mètode per una o dues persones serà pràctic, però no ho serà per més. 

Cocció Lenta 

Aquest modus ens permet cuinar qualsevol tipus d’aliment a baixa temperatura i amb un temps superior de cocció, d’aquesta manera els nostres ingredients potenciaran molt el seu gust i quedaran més tendres.

Aquest modus el podem activar desde la nostra pantalla, accedint a modus, o també a través d’una recepta guiada de Cookidoo, se’ns programarà automàticament el temps, la temperatura i la velocitat necessaria. 

Fermentació

Aquest modus ens permet preparar desde yogurt, massa de pa, de pizza, formatge fresc, etc. El millor de tot és que serà totalment cassolà. Podem fermentar tant en el got com a la safata Varoma. 

Esperem haver-te ajudat a descobrir les noves funcions de la TM6, malgrat es clar, ara queda que les provis per tu mateix! T’animes?

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Roberto.

 

Potser t’interessi: 

Poden unes fulles en mal estat fer malbé la teva Thermomix? 

Val la pena invertir en una Thermomix? 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.