Sí, pots vendre els teus productes comodament desde casa i desde qualsevol lloc de la península (illes Canaries, Ceuta i Melilla, consultar) a través del nostre sistema, seguint les instruccions de l’apartat de Vendre de la nostra web.

Ser el propietari del producte, ser major d’edat i presentar el DNI, NIE, o passaport, original en bon estat i vigent.

No és necessari, actualment ho pots fer sense moure’t de casa. Únicament has de complimentar el formulari de l’artícle que pretens vendre’ns clickant al següent enllaç i ens posarem en contacte amb tu per pasar-te una valoració en un termini màxim de 48h.

No, ha de ser el legítim titular del producte qui l’ha de vendre. La policia sempre demanarà responsabilitats al venedor, donant per suposat ue ès el responsable del seu origen.

Sí, a pràcticament tots els casos, sempre que hi hagi efectiu la botiga, exceptuant rellotges de luxe i joies amb pedres precioses que requereixin d’una verificació més profunda o quan les compres superin els 1000€. En aquest cas, s’entregarà un xec o bé se’t realitzarà una transferència bancària, segons prefereixis.

No, els articles han d’estar en bones condicions de presentació, ús i hauran de superar els controls de qualitat dels nostres experts, els quals donaran la conformitat o no de l’adquisició dels mateixos.

A la nostra secció de Vendre de la nostra web es detallen els productes que comprem a Renuevo. S’aglutinen en les següents categories: Informàtica, mòbils, joies d’or, bosses de marca, rellotges de luxe, so, instruments musicals, fotografia, elements d’escritura Montblanc i robots de cuina Thermomix.

Si es tracta d’accesoris indispensables pel seu funcionament, no els podràs vendre ja que tots els productes de segona mà han d’estar en bones condicions d’ús i això inclou disposar dels accessoris imprescindibles.

Comprem i venem productes de segona mà, per això és indispensable que els nostres especialistes puguin oferir-te un preu just en funció de l’estat en el que es trobi l’article que ens ofereixes. Aquesta és la raó per la que et sol·licitem fotografies per una òptima taxació. El nostre termini màxim de resposta és de 48h sense comptar festius.

No, sempre facilitem els preus per escrit, bé per WhatsApp o bé per correu electrònic. És una forma de que quedi constància per les dues parts evitant possibles malsentesos.

Sí, sempre i quan sigui major d’edat, porti el producte que desitgi vendre i presenti el seu document d’identificació personal en regla (DNI, NIE, passaport o permís de conduïr) i signi el contracte de compra-venda com a propietari de l’artícle venut.

El rellotge, com qualsevol altre objecte, ha de poder ser provat per asegurar-nos que funciona correctament. Si està parat, no es pot garantir el seu bon funcionament.

Sí, pot fer-se de varies maneres.

Un mètode a seguir seria vendre abans el producte, acordant el pagament amb un val de compra. Amb aquest vale dirigir-se al departament de vendes per adquirir el producte desitjat fent servir el vale com a forma de pagament. En el cas d’haver una diferència positiva, se t’abonarà en metàl·lic.

Una altra opció seria realitzant la compra del producte pel que estigui interessat detallant com a forma de pagament Transferència bancària i indicant en observacions, que s’està en procés de venda d’un article. El nostre departament d’administració contactarà amb tu per a informar-te del pagament restant.

A Renuevo ens encarreguem de les despeses de recollida dels productes que comprem. Traballem amb diferents operadors logístics, així que t’enviem les etiquetes de recollida del teu article pel dia que ens indiquis.

Els pagaments dels productes venuts a distància es fan per transferència bancària. La nostra entitat és el Banc de Sabadell. Quan la transacció es realitza amb la mateixa entitat financiera, l’import sol aparèixer immediatament o edurant el mateix dia a la compta bancària. Si pel contrari disposes d’altra entitat bancària nacional, rebràs l’import transcorreguts 2 dies sense comptar festius. I si la teva entitat bancària es troba fora del territori espanyol, el procés pot demorar-se fins 5 dies sense tenir present els dies festius.

Si un especialista de Renuevo no dona la conformitat de compra del teu article perquè no es troba a les condicions descrites, se’t retornarà. Malgrat, hauràs d’assumir el cost de devolució de l’enviament, 8€.

Ser major d’edat, ser el titular de la joia o article d’or, portar-la per taxar-la, presentar la documentació personal (DNI, NIE, passaport) i signar el contracte de compra-venda corresponenet.

Si la venda es realitza al nostre showroom/botiga de Barcelona rebràs l’import de la teva venda en efectiu sempre i quan aquest sigui inferior a 1.000€. Si supera aquesta quantitat, et facilitarem un xec o bé et realitzarem una transferència bancària. Si pel contrari la venda es realitza a distància, t’ingresarem l’import de la teva venda mitjançant transferencia bancària.

Al millor preu de l’or que estigui en aquell moment al mercat. Només cal contactar-nos o consultar la finestreta del preu a aquesta mateixa web i trucar al telèfon o XAT indicat per tancar l’operació.

Realitzem la cotització d’acord amb el preu de de l’or en aquell moment, verifiquem les joies, el seu estat, el pes, es quantifica el pes d’altres materials que incloguin i que no siguin d’or i s’estableix el preu final. Quan el preu Baixa d’una forma significativa és degut a que es tracta de joies clarament deteriorades o trencades, que contenen moltes "pedres no precioses o semiprecioses" o altres elements que no són d’or, o joies d’or de 14 kilats o menys.

No, es pot vendre qualsevol joia d’or sense que hi hagi cap mínim, ni en pes ni en valor.

Els brillants petits en joies usades gairebé afegeixen valor a la mateixa. A partir d’un cert tamany els brillants o pedres precioses/semiprecioses sí que es valoren depenent també de la qualitat de les mateixes.

Si tens algún producte i necessites diners ràpids però no vols desfer-te d’ell, et reservem l’opció d’efectuar la venda recuperable de forma que puguis recuperar-lo al cab d’un temps i preu prèviament pactat. Et valorem el producte, t’entreguem l’import acordat i realitzes la renovació del mateix mensualment fins que decideixis treure’l.

Les recompres poden retirar-se/recuperar-se en un termini mínim d’1 mes transcorregut desde la data de generació i signatura del contracte. Es a dir, no podrà recuperar-se cap article en estat de recompra en un termini inferior al mes de la data del contracte.

Sí, sempre que vingui el dia del venciment amb una autorització signada pel titular i fotocòpia del teu DNI, a més del DNI original de la persona autoritzada i efectuï el pagament corresponent.

Sí, sempre que es trobi entre les categories de famílies que adquirim a Renuevo.

Sí, sempre que indiqui el número de referència de l’article del que es realitza la renovació.

Si el dia de la renovació coincideix amb un dia festiu, es contarà com a data de venciment el dia posterior. Lamentablement si no renoves el teu article a la data indicada en el teu contracte perdràs la teva opció de recompra, passant el producte a ser propietat de Renuevo qui podrá optar de si posar-lo a la venda o fondre’l en cas de que es tracti d’una joia.

Sí, tots els productes disponen d’un any de garantia per llei, en dos trams de sis mesos. Per millors explicacions mira l’apartat de “Garantia” o “Preguntes freqüents sobre garantìa”.

Sí, pots venir i probar el producto al nostre showroom/botiga de Barcelona. D’igual forma, disposes d’un període de prova de 15 dies a comptar desde la recepció de l’article. Si en aquest período de temps el producte no et convenç podràs desistir del mateix. T’entregarem un val de compra o bé et tornarem la totalitat de l’import descomptant les despeses d’enviament.

Sí, aceptem pagament en metàl·lic o amb les targetes de crèdit més habituals (VISA, MasterCard, VISA electrón). També pots realizar el pagament contra reembolsament (màxim 400€) o transferència bancària.

Sí, durant els primers 15 dies podràs efectuar el canvi per un altre producte que t’agradi sempre que no es tracti d’un producte nou, precintat i s’hagi tret el precinte.

A Renuevo disposem d’una opció de compra mitjançant pagament a terminis sense interessos a on el producte queda reserva’t durant, 4, 6 o 8 mesos en els que hauràs de pagar una quota per mes fins finalizar l’import íntegre. Una vegada finalitzat el pagament, se t’entregarà o enviarà l’article a l’adreça que ens hagis indicat.

Si, pots escollir entre 4, 6 i 8 terminis depenent de l’import. Aquesta modalitat obliga al pagament de cada quota a la data especificada.

El pagament de les quotes a les dates o de las cuotas en las fechas assenyalades és d’obligat compliment. A Renuevo oferim un màxim de 48h per l’abonament d’una quota impagada. Si Malgrat això, el pagament de la mateixa no es realitza, ens veurem obligats a la cancel·lació del teu pagament a terminis posant de nou l’article a la venda i perdent el pagament de la primera quota per despeses de gestió.

No, ja que es tracta de venda normal al detall. Únicament t’hauràs d’identificar quan compris objectes de més de 3.000 euros i només per raons fiscals.

No, els productes no es poden guardar per cap client si o s’han pagat prèviament o s’ha realitzat una compra a terminis.

Tots els productes están verificats pels nostres experts, qui a més complimenten un full de control de qualitat abans de posar-los a la venda. Malgrat així, disposes de 15 dies per canviar-lo en el cas de que detectis algún defecte ocult i tenen garantía d’un any.

Els productes que venem tenen uns precintes de garantía per evitar manipulacions de tercers. Aquests no es poden treure, el fer-ho provocarà l’extinció automática de la garantia.

Aceptem canvis en els productes dins dels primers 15 dies de la seva compra; sempre i quant es retornin en les mateixes condicions en les que es van entregar i es presenti el comprovant de compra. Els productes o elements fungibles no estan inclosos a la garantia.

Sí, si els compres a un establiment tenen un any de garantia, dividit en dos periodes de 6 mesos. Consulta l’apartat “Garantia” d’aquesta web per una explicación més detallada. Els productes o elements fungibles no estan inclosos a la garantia.

A Renuevo, els primers 15 dies es pot canviar o retornar l’article i et tornem els diners. Després fins l’any, normalmente se’t canviarà l’article o se’t donarà un val de compra pel seu import, sempre i quan la fallada sigui de l’article i no degut a un ús inapropiat del mateix. Consulta l’apartat “Garantia” per una explicació més detallada.

Simplement venir a la botiga amb el producte i el comprovant de compra o bé posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el xat, telèfon o correu electrònic. T’atendrem el millor possible.

Sense el comprovant de compra (Ticket o factura) l’usuari no pot reclamar, ja que no es pot comprovar que va comprar l’article a nosaltres ni la data en el que el va comprar.