February 16, 2023

Samsung S23, val la pena?

La marca coreana acaba de llançar els nous models Samsung S23 i tots ens fem la mateixa pregunta, en què han innovat?, Valdrà la pena?

En aquest post veurem les principals diferències entre generacions perquè ens ajudi a prendre una decisió sobre el Samsung S23. 

September 24, 2022

Són tant bones les millores del iPhone 14 i Apple Watch?

Si ets un fanàtic dels productes d’Apple ja sabràs que fa uns dies va tenir lloc l’esdeveniment anual “Far Out” a on es presenta un tsunami de novetats que la firma magnat tecnològica té per nosaltres. Hi ha molta informació per tot Internet, però per sort hem fet un resum de tot el que va tenir lloc allà.

April 6, 2022

És l’iPhone el millor Smartphone de la història?

A 2001 l’empresa tecnològica Apple desenvolupa un dispositiu per escoltar música en format MP3, l’Ipod. Llavors un producte revolucionari pel sector de la música ja que permitiria disposar de gran quantitat de cançons, traspassar-les i reproduïr-les fàcilment desde un diminut dispositiu amb senzills botons a la pantalla. Cap al 2004 teniem els clàssics telèfons mòbils amb botons i tapes, Nokia, Motorola, Sony Ericsson, etc.

Al CEO d’Apple, Steve Jobs se li va acudir fer un telèfon totalment diferent i què podia marcar un abans i un després, un telèfon intelligent intuitiu. En 2007 el líder del mercat en dispositius mòbiles era Blackberry gràcies al seu teclat, sistema de missatgeria i el seu “pseudo navegació” per internet.

October 8, 2021

iPhone 13 PRO VS iPhone 12 PRO: Val la pena el canvi?

Apple acaba de llençar el iPhone 13  i comiença a surgir una pregunta molt important: Val la pena modernizar-se? Es clar, si ets un entusista de la tecnologia com nosaltres voldràs anar corrents a buscar l’últim model per testejar-lo i comparar-lo amb el seu predecessor.

Hem fet això per tu i t’explicarem tot el que necessites saber per decidir sàviament si has de deixar enredera el teu iPhone 12 pro.

April 21, 2021

Canviar el iPhone 11 pel iPhone 12: val la pena?

En un moviment poc comú per part de la marca, la firma norteamericana va decidir mantindre el iPhone 11 en el seu catàleg de cara al proper any. De fet el preu del telèfon és molt similar al del iPhone 12, entrant directament a competir amb aquest últim. Però, què diferències hi ha entre el iPhone 12 vs iPhone 11 veritablement? Val la pena desemborsar la diferència de diners per un model a priori millor? Ho veurem.

March 10, 2021

Nou XIAOMI 11 a punt d’estrenar-se

El nou model flagship de l’empresa Xiaomi està a punt d’estrenar-se en el mercat Europeu. Serà un digne rival dels tops de gamma Samsung i Apple?

Aquí les seves principals característiques:

Aquest mòbil és el primer mòbil del mercat que ve de la mà del Qualcomm Snapdragon 888 (recordem la polèmica amb els models Exynos)

February 15, 2021

Allarga la bateria del teu iPhone

La càmera, la potència del chipset, la qualitat i tamany de la pantalla, la quantitat de RAM…res d’això és tan important com la peça més esencial d’un smartphone: la bateria. I és que l’ecuació és molt senzilla: si no hi ha bateria no hi ha energia. I el que succeeix si no hi ha energia és que el terminal no funciona, pel que és indiferent lo potent que sigui el processador o la qualitat de la càmera. Sabem que hem de cuidar-la, però a l’hora de la veritat, la maltractem molt.

January 16, 2021

Consells per vendre un iPhone 12 de segona mà

Clic aquí per vendre online un iPhone 12.

Si estàs pensant en realitzar la venda d'un iPhone 12 en el mercat d'ocasió és important que tinguis en compte certs aspectes per a què puguis realitzar la teva venda al millor preu i de forma ràpida.

En el post d'avui et mostrem els consells i recomanacions de major importància per vendre el teu iPhone 12 de segona mà.

NOTA: vàlid per l'iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max.

November 30, 2020

Com formatar un iPhone 12 de segona mà

Estàs pensant en comprar, vendre o regalar un iPhone 12 de segona mà? Si la resposta és afirmativa, sens dubte et recomanem que facis un formateig o reset del mòbil.

Aquest senzill i ràpid procés, és una fantàstica forma per deixar el mòbil com si fos nou; és a dir, amb la seva configuració de fàbrica i preparat per tornar a ser estrenat.

NOTA: vàlid per a iPhone 12 i iPhone 12 Pro.

Product added to compare.