Consells per vendre un iPhone 12 de segona mà

Consells per vendre un iPhone 12 de segona mà

Clic aquí per vendre online un iPhone 12.

Si estàs pensant en realitzar la venda d'un iPhone 12 en el mercat d'ocasió és important que tinguis en compte certs aspectes per a què puguis realitzar la teva venda al millor preu i de forma ràpida.

En el post d'avui et mostrem els consells i recomanacions de major importància per vendre el teu iPhone 12 de segona mà.

NOTA: vàlid per l'iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max.

VENDRE EL TEU iPHONE 12

Al tractar-se d'un article d'elevat preu i amb molta presència al mercat d'ocasió, és important que tinguis cura de tots els aspectes relatius a la seva venda. Per garantir la teva venda i realitzar-la a un bon preu, hauràs de cuidar al màxim el teu anunci de venda.

A continuació et mostrem els consells de major importància.

- Realitza una bona neteja de l'iPhone 12 i deixa'l amb un aspecte immillorable. Neteja'l bé per totes i cadascuna de les seves parts. Si disposa d'un eprotector de pantalla en mal estat o molt ratllat, serà millor que el retiris. La seva aparença general millorarà.

- Comprova que l'iPhone 12 funciona correctament. Verifica el seu funcionament general, càmera fotos i vídeo, pantalla, altaveus, WiFi, Bluetooth, ...

- Elimina contrasenyes i Face ID abans de lliurar-lo al nou propietari.

- És important que eliminis tots els comptes i serveis que tinguis configurats al mòbil (WhatsApp, Facebook, Instagram, Gmail, Apple Pay, Bizum, ...).

- Has d'esborrar de l'iPhone 12 el compte iCloud que hi tinguis configurat. Si no ho fas, el proper propietari tindrà problemes per realitzar certs procediments.

- Elimina fotos, vídeos, arxius personals, ...

- Sens dubte, el millor dels processos que pots fer abans de la seva venda és formatar-lo. Mitjançant el formateig o hard reset, aconseguiràs esborrar tot el contingut del mòbil i quedarà amb la seva configuració original de fàbrica. Vaja, com si fos nou.

- Retira la targeta Nano SIM abans de lliurar el mòbil.

- Realitza un anunci de venda que sigui de qualitat. Tingues cura al màxim tant del títol com de la descripció de l'anunci. Especifica quin és l'estat real del mòbil, la seva capacitat d'emmagatzematge, color, ... i si entregues accessoris amb ell. Així mateix, no oblidis afegir diverses fotografies del mòbil en qüestió. Aquestes han de ser de qualitat, ben enfocades, enquadrades i il·luminades.

No desaprofitis l'oportunitat de visitar la nostra botiga en línia per vendre tot tipus de mòbils o smartphones de gamma alta (iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, ...) amb la màxima de les garanties. Comptem amb més de 20 anys d'experiència. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.