Són tant bones les millores del iPhone 14 i Apple Watch?

Són tant bones les millores del iPhone 14 i Apple Watch?

Si ets un fanàtic dels productes d’Apple ja sabràs que fa uns dies va tenir lloc l’esdeveniment anual “Far Out” a on es presenta un tsunami de novetats que la firma magnat tecnològica té per nosaltres. Hi ha molta informació per tot Internet, però per sort hem fet un resum de tot el que va tenir lloc allà.

iPhone 14 i 14 Plus

No és sorpresa que el producte estrella hagi estat la nova gamma d’iPhone 14 i iPhone 14 Plus, que en aquest cas augmenta fins un tamany de 6,7 pulsades. I acomiadem a la seva versió mini que hem vist aquests darrers dos anys ja que sembla ser que els usuaris preferim una pantalla més gran.

Aquests nous models insignia d’iPhone han estat actualitzats amb el xip A16, s’elimina el notch per donar una nova visió i actualització a aquest espai que semblava una mica estàtic. El nou "Dynamic Island" ja no serà aquella àrea morta i ennegrida, ara pot adoptar diferents formes i tamanys i també podràs interactuar amb ell. Pot canviar per mostrar-te una trucada entrant, alertes o diferents notificacions, reproducció de música, etc. Tot això d’una forma no molesta i útil. A més de que oculta la càmera frontal com els sensors del Face ID.

Un altre aspecte important és que las càmeras han donat un salt cap endavant en prestacions essent de les millors del mercat, juntament al seu postprocessament seguiran realitzant fotos que depenent de l’habilitat de cada uno podran ser de concurs.

Apple Watch Serie 8

També s’ha presentat els Apple Watch Serie 8, que mantenen disseny però afegeixen sensors per pendre la temperatura corporal que podrien permetre mesurar alguns ritmes corporals com el cicl menstrual.

L’Apple Watch SE 2ª Generació segueix sent una alternativa barata per quien busqui alguna cosa no tant complet como la Serie 8, però que també ha rebut actualitzacions moderades en tots els seus aspectes.

A on Apple ha realitzat una nova demostració d’aquest tipus de gadgets poden evolucionar és en el model Apple Watch Ultra, que el converteix en el smartwatch més potent i avançat que existeix actualment en el mercat.

Tots ells disposen de nous colors, corretges i complements per poder personalitzar al gust de cadascú.

Sistema operatiu: Nou iOS 16 

I com no, ha arribat la nova versió del sistema operatiu que gestiona els iPhone, el iOS 16.  Podran gaudir les persones que tinguin a partir d’un iPhone SE de 2ª Generació o un iPhone 8. 

Aquests sistemes venen plens de novetats, però aquí farem un resum de les principals:

Ara Apple permet una personalització de la pantalla de bloqueig en l’iPhone.  Podràs canviar el disseny de l’hora, veure més informació juntament a la data, a més de crear fons de pantalla personalitzats, afegir emojis, fotos preferides, widgets i molt més.

Ens trobem amb un sistema per controlar les notificacions. S’han millorat els estats de concentració, filtres i podrem ocultar en diferents moments certa informació. 

Aquestes són les novetats més fascinants de l’Apple Far Out… Ara només queda provar-lo!

Feliç actualització

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Manuel.

Productes relacionats

IPHONE 14 PRO MAX 128GB...
Venut
Mòbils E352854

IPHONE 14 PRO MAX 128GB DEEP PURPLE

1.439,00 €
IVA inclòs
IPHONE 14 PRO MAX 128GB DEEP PURPLE Ref: E352854. Estat: NOU A ESTRENAR, NO PRECINTAT. Se subministra amb: Caixa i cable. Mòbil Apple Iphone 14 Pro Max. Capacitat: 128GB. Color: Deep Purple. Processador A16 Bionic. Pantalla Super Retina XDR Oled 6.7". Amb Dynamic Island. Resolució 2796x1290 píxels a 460 p/p. Cambra posterior principal 48 Mpx, lent de set...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.