Com formatar un iPhone 12 de segona mà

Com formatar un iPhone 12 de segona mà

Estàs pensant en comprar, vendre o regalar un iPhone 12 de segona mà? Si la resposta és afirmativa, sens dubte et recomanem que facis un formateig o reset del mòbil.

Aquest senzill i ràpid procés, és una fantàstica forma per deixar el mòbil com si fos nou; és a dir, amb la seva configuració de fàbrica i preparat per tornar a ser estrenat.

NOTA: vàlid per a iPhone 12 i iPhone 12 Pro.

HARD RESET o FROMATEIG D'UN iPHONE 12

Tingues present que a mesura que vas fent servir el mòbil, aquest va omplint-se d'aplicacions, fotografies, vídeos, documents, correus electrònics, comptes (iCloud, Facebook, Instagram, ...) i altres configuracions i passwords.

I encara que en algunes ocasions esborrant certs arxius ja seria suficient, si vols assegurar-te que en l'iPhone 12 no hi queda cap tipus d'informació (ja sigui teva o del seu anterior propietari), llavors hauràs de formatar el mòbil.

Això si, tingues en compte que un cop realitzat el hard reset (formateig) tota la informació, arxius i configuracions de l'iPhone s'eliminaran de forma permanent sense la possibilitat de poder recuperar res. Així que ja saps, realitza una còpia de seguretat (o backup) abans d'iniciar el procés si fos necessari.

Els passos a seguir per formatar un iPhone 12 són els següents:

- Elimina el compte iCloud: has d'eliminar el compte iCloud que hi hagi configurat a l'iPhone 12, si no, no podràs realitzar el hard reset. Comprova que sigui així abans de comprar-ne un en el mercat d'ocasió. Si no fos així, sol·licita al seu comprador que l'elimini.

- Vés a Configuració> General> Restablir. Un cop allà, prem a "Esborra continguts i Ajustaments".

- A continuació hauràs acceptar i confirmar que iniciï el procés de format, així com que es procedirà a eliminar tot el contingut de el mòbil.

- Un cop acceptat, el procés començarà de forma automàtica. Un cop hagi acabat, l'iPhone 12 es reiniciarà per a ser configurat com si fos nou.

Finalment, comentar que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) disposem de gran varietat de mòbils iPhone perquè puguis comprar el que més s'adapti a les teves necessitats. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres smartphones. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar al comprar un iPhone 12 de segona mà

Descobreix l'iPhone 12 de segona mà

Comprar un iPhone de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.