Pioneer Dj Opus Quad, l'inqüestionable referent

Pioneer Dj Opus Quad, l'inqüestionable referent

Pioneer ha llançat el seu nou sistema tot en un, l'esperat Pioneer Opus-Quad.

L'empresa nipona ha decidit innovar notablement a l'apartat estètic, aquest nou controlador tot en un es reinventa totalment amb un estil molt més elegant amb el seu color negre mat i unes línies de color terra que li donen un toc molt especial.

Els 8 nous smart hot cues de cada deck permeten sobreescriure el punt de Cue previ de la cançó i es troben per sobre del jog-wheel, per oferir més comoditat. A tot això, cal afegir les cures colors de les llums que harmonitzen a la perfecció aquest elegant All-in-one.

Ofereix la possibilitat de tenir 4 decks independents (poden sonar 4 pistes alhora) als quals assignar el seu color respectiu per poder facilitar-ne el reconeixement.

Una altra de les novetats és l'innovador selector rotatori intel·ligent que permet una navegació molt més ràpida, còmoda i precisa pels menús ajudant a la selecció de cançons.

A la mateixa pantalla, el nou sistema Beat FX permet donar curs a la creativitat modificant nombrosos paràmetres amb tan sols un toc gràcies al XY Pad. Un altre efecte afegit és el Smooth Echo que ve amb un paràmetre dedicat, ideal per suavitzar i fer millors barreges.

Quant a connectivitats no es queda gens curt, és compatible amb el mode Performance de Rekordbox i Serato DJ Pro2 i compta amb quatre ports USB (dos estàndard per inserir a la part superior i dos a la part posterior, un tipus A i un altre tipus C) . A més de connexions USB permet l'aparellament Bluetooth i WiFi que possibilita connectar-se a Rekordbox al núvol, per exemple. Una altra sorpresa és que també hi ha l'opció d'enviar música a una altra zona o sala per una sortida diferent del màster.

Pioneer ha sabut acontentar un públic que demanava a crits un nou dispositiu. Què millor que presentar un aparell tan versàtil, ideal per a qualsevol situació; a casa, amb amics, al club, etc. Sens dubte, un dels grans candidats per emportar-se el premi al millor producte de l'any.

Les unitats van arribant amb comptagotes mentre hi ha llistes d'espera que amb sort s'agilitzaran com més aviat millor perquè tots puguem gaudir-ne, a Renuevo ens morim de ganes!

Guillem

Productes relacionats

CDJ-2000 Nexus amb decksaver
Venut
So E355036

CDJ-2000 Nexus amb decksaver

1.769,95 €
IVA inclòs
CDJ-2000 Nexus amb decksaver Ref: E355036. Estat de conservació: BO. Se subministra amb cable i decksaver. Reproductor CDJ-2000NXS de segona mà, inclou avançades característiques, com Beat Sync, Slip Mode i Hot Cue Auto Load per a 4 plats. Pantalla LCD.
Pioneer DDJ-1000
Venut
So E354133

Pioneer DDJ-1000

1.369,95 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-1000 Ref: E354133. Estat de conservació: EXCEL·LENT. Se subminsitra amb caixa i cables. Controladora Pioneer DDJ-1000 de segona mà. Aprofita al màxim les noves funcions millorades de rekordbox dj amb el nostre controlador DJ de 4 canals. Amb el disseny professional heretat dels emblemàtics models NXS2, és la solució portàtil i compacta per...
Pioneer DDJ-800
  • -110,00 €
Venut
So E355067

Pioneer DDJ-800

809,95 € 919,95 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-800 Ref: E355067. Estat de conservació: BO. Se subministra amb caixa i cable de corrent. Controladora Pioneer DDJ-800 de segona mà, amb Feeling Adjust per midificar duresa dels JOG i amb pantalla LCD al centre de cadascun. Performance pada amb la possibilitat de realitzar efectes i expressions
Pioneer DJ XDJ-XZ
Venut
So E355271

Pioneer DJ XDJ-XZ

2.749,95 €
IVA inclòs
Pioneer DJ XDJ-XZ Ref: E355271. Estat de conservació: BO. Se subministra cable. Taula de barreges tot en un Pioneer Dj XDJ-XZ de segona mà. No necessiteu presentacions. 3 ports USB,Link Export per a rekordbox que et permet llançar tracks des del teu PC de forma directa.16 Pads RGB Performance que et permet introduir efectes i funcionalitats del programari.
Pioneer XDJ-700
Venut
So E355304

Pioneer XDJ-700

849,95 €
IVA inclòs
Pioneer XDJ-700 Ref: E355304. Estat de conservació: EXCEL·LENT. Se subministra amb cable de corrent i RCA. Reproductor Pioneer DJ XDJ-500 de segona mà. Carrega la teva música o navega-hi amb USB. Pantalla tàctil de LCD i cerca ràpida de pista. Auto loops i Hot Cues, Quantize, Beat Sync i Slip Mode. Compatible amb el Rekordbox

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.