Quin és el millor equip de DJ complet?

Quin és el millor equip de DJ complet?

La controladora Pioneer DJ XDJ-RX3 és una solució DJ ‘Tot en un’ que es convertirà en el millor equip de DJ complet de 2022, per una bona raó. 

Aquest potent i versàtil sistema ofereix característiques que cap altre producte pot igualar, amb la garantia i qualitat de la marca número 1.

Característiques Pioneer DJ XDJ-RX3, millor equip complet de DJ

En primer lloc, la XDJ-RX3 es basa en l'última plataforma Rekordbox 6. Aquest programari avançat permet als DJ accedir fàcilment a la seva biblioteca de música digital a través de formes d'ona multicolors, pantalles BPM dinàmiques, quadrícules de ritme i més. 

Els DJ poden aprofitar una varietat d'eines professionals com Key Shift i Frequency Offset que els permet realitzar ajustos ràpids de to sobre la marxa. 

A més, també tenen accés a sofisticats efectes de so com a eco, flanger i reverberació, perfectes per a agregar textura a les seves mescles creant el millor equip de DJ complet.

En segon lloc, la unitat està connectada amb controladors USB i sense fils perquè els DJ puguin canviar fàcilment entre ells sense problemes. Gràcies a aquesta funció, no han de quedar-se amb un sol tipus de controlador, la qual cosa brinda flexibilitat a l’hora de crear la mescla. 

També, està equipat amb dues pantalles a tot color per a facilitar la navegació a través de la seva biblioteca de música o menús de configuració, la qual cosa ho fa ideal tant per a ús en un estudi, com per a actuacions a l'escenari. 

En tercer lloc, la secció del mesclador és completa però fàcil d'usar i ofereix funcions professionals; com un equalitzador de 5 bandes i una corba de crossfader ajustable amb tres maneres de rendiment (estil hàmster, normal o invers). 

Amb aquestes característiques en ment, els DJ que desitgen un control estricte sobre les seves mescles apreciaran ràpidament tot el que aquest mesclador té per a oferir, per això es considera el millor equip de DJ complet.

Finalment, totes aquestes característiques s'uneixen en un disseny elegant que s'adapta a gairebé qualsevol espai imaginable, inclosos estudis casolans o llocs professionals per igual, la qual cosa fa que aquest equip de Dj Pioneer DJ XDJ-RX3 sigui perfecte per a qualsevol nivell. Ja sigui un principiant practicant el seu ofici a casa o treballant en concerts en clubs de la ciutat, el Pioneer DJ XDJ-RX3 ho té tot cobert, el millor equip de DJ complet! 

En conclusió, la nova Pioneer DJ XDJ-RX3 ha estat dissenyada no sols per a professionals, sinó també per a DJ entusiastes que ofereixen un rendiment excepcional en qualsevol context en el qual es triï usar-lo, la qual cosa el converteix en la nostra millor opció com el millor equip de DJ complet de 2022.

Guillem.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.