Allen & Heath vs Pioneer, un cara a cara

Allen & Heath vs Pioneer, un cara a cara

Quan es tracta de mescladors de DJ professionals, dues marques que es comparen sovint són Allen & Heath i Pioneer. Tot i que els mescladors de Pioneer han estat l'elecció preferida de DJ’s durant molt de temps, la sèrie Xone d'Allen & Heath ha anat guanyant popularitat  destacant-se com una alternativa única. En aquest post repassarem què fa que els mescladors Allen & Heath Xone despuntin i en quins aspectes es diferencien dels mescladors Pioneer.

Qualitat de so

Una de les característiques clau dels mescladors Allen & Heath Xone és la seva excepcional qualitat de so. Els mescladors Xone utilitzen circuits analògics d'alta qualitat, cosa que proporciona un so càlid i ric que molts DJ prefereixen als mescladors digitals. Els filtres Xone també són ben coneguts per les seves capacitats úniques de modelatge de so, cosa que permet als DJ crear escombrats de filtre exclusius i complexos que són difícils d’aconseguir amb els mescladors Pioneer.

Qualitat de construcció

Una altra particularitat destacada dels mescladors Xone és la qualitat de construcció. Allen & Heath és conegut per utilitzar components i materials d'alta qualitat en els seus mixers, cosa que significa que estan dissenyades per durar. Les mescladores Xone estan creades per suportar la rigorositat del món professional i el desgast que comporta el seu ús regular.

Flexibilitat

Els mescladors Xone també són coneguts per la flexibilitat. Ofereixen una gamma d'entrades i sortides que fan que s'adapti a moltes configuracions. També tenen múltiples canals, permetent una mescla i combinació més creativa. A més, són compatibles amb una àmplia varietat de programari de DJ, podent utilitzar-los amb qualsevol configuració de DJ.

Innovació

Els mescladors Allen & Heath Xone destaquen per la innovació a les seves prestacions. La sèrie Xone va ser una de les primeres a introduir sistemes de doble filtre i va aportar l'avantatge d'aplicar dos filtres al mateix canal simultàniament. Aquesta particularitat sobresurt sobre els mescladors de marques de gran prestigi com Pioneer. A més a més, la sèrie Xone compta amb una varietat d'efectes incorporats, que inclouen Delay, Reverb i distorsió.

Preu

Finalment, una de les diferències més grans entre els mescladors Allen & Heath Xone i els Pioneer és el seu preu. Si bé els segons solen ser més cars, els Xone ofereixen característiques i capacitats comparables a un preu una mica més reduït. Per això els DJs amb un menor pressupost encara poden obtenir un mesclador d'alta qualitat que satisfaci les seves necessitats. Cal tenir en compte, a més, que els problemes de subministrament han encarit encara més els preus de Pioneer i això suposa una alternativa excel·lent per als DJ's, que poden optar per equips Allen & Heath d'extraordinàries prestacions a un preu molt competitiu.

Guillem

Productes relacionats

Allen & Heath Xone PX5
Venut
So E355827

Allen & Heath Xone PX5

1.299,95 €
IVA inclòs
Allen & Heath Xone PX5 Ref: E355827. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb caixa i cable. Taula de barreja Allen & Heath PX5 de segona mà en perfecte estat, usada en quatre ocasions. La Xone PX5 té Mesclador DJ analògic 4+1 (phono/Line/USB) Xcite FX suite amb Delays, Reverb i interfície d'àudio integrada. Sortides XLR. 3...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.