16 de maig de 2023

Allen & Heath vs Pioneer, un cara a cara

Quan es tracta de mescladors de DJ professionals, dues marques que es comparen sovint són Allen & Heath i Pioneer. Tot i que els mescladors de Pioneer han estat l'elecció preferida de DJ’s durant molt de temps, la sèrie Xone d'Allen & Heath ha anat guanyant popularitat  destacant-se com una alternativa única. 

16 de març de 2023

Pioneer Dj Opus Quad, l'inqüestionable referent

Pioneer ha llançat el seu nou sistema tot en un, l'esperat Pioneer Opus-Quad.

L'empresa nipona ha decidit innovar notablement a l'apartat estètic, aquest nou controlador tot en un es reinventa totalment amb un estil molt més elegant amb el seu color negre mat i unes línies de color terra que li donen un toc molt especial.

28 de desembre de 2022

Quin és el millor equip de DJ complet?

La controladora Pioneer DJ XDJ-RX3 és una solució DJ ‘Tot en un’ que es convertirà en el millor equip de DJ complet de 2022, per una bona raó. 

Aquest potent i versàtil sistema ofereix característiques que cap altre producte pot igualar, amb la garantia i qualitat de la marca número 1.

18 de novembre de 2022

MIRA, flashback del festival més innovador i creatiu de música i arts digitals.

Divendres 11 de novembre passat vam assistir al Mira d'aquest any per gaudir d'un esdeveniment únic.

El Mira, festival d'arts digitals que va començar el 2011, compta amb una gran varietat d'activitats, des de concerts, xous audiovisuals, exposicions i instal·lacions d'art digital, workshops, etc. Una exquisita fusió d'art i tecnologia que pretén mostrar tot el potencial durant dos dies d'activitats.

11 d’octubre de 2022

El futur de Pioneer i la fabricació d'equips DJ

Si estàs mínimament interessat en el món DJ hauràs vist que els preus dels equips estan pels núvols. Els problemes de subministrament continuen arrossegant als grans fabricadors, especialment al rei indiscutible del sector, Pioneer.

21 de juny de 2022

El que has de saber del festival de música electrònica Off Sónar a Barcelona

Pop, rock, trap o electrònica, si estàs a Barcelona i et molen els festivals de música tens un pla assegurat aquesta temporada sense importar quin sigui el teu gust musical preferit. No obstant, el que veritablement ens interessa aquí, desde Renuevo, és la música electrònica i l’ambient a aquesta  cosmopolita ciutat no té res a envejar a Eivissa, Berlín o Mykonos.

13 d’abril de 2022

El llegendari retorn del IMS (International Music Summit) a Pacha Resort Eivissa

Després de 2 anys de cancel·lacions se celebra una vegada més el IMS (International Music Summit) a la illa d’Eivissa del 27 al 29 de abril. Durant anys, aquest esdeveniment ha estat el punt de trobada entre els artistes i empresaris més aclamats al voltant del món vinculats a la música electrònica i aquest any no serà l’excepció.

10 de març de 2022

El festival més innovador i inspirador de música electrònica i creació digital, Mutek comença a Barcelona

Entre els dies 07/03 i el 13/03 es realitza a Barcelona una altra edició del festival Mutek. Però quins són exactament i què mostra? Bàsicament Mutek és una organització sense ànims de lucre que es dedica a promoure, exhibir, formar i internacionalitzar la creativitat digital específicament a l’àrea de so, música i arts visuals i es celebra anualment a diferents ciutats del món com Mèxic, Montréal, Tokio, San Francisco i Buenos Aires.

15 de febrer de 2022

Com començar a tenir un estudi de producció a casa? Guia pas a pas per principiants

Siguem honestos, quan somiem amb montar un estudi a casa la quantitat de possibilitats pot arribar a ser abrumadora i especialment si tenim en compta la varietat i els diferents pressupostos disponibles al mercat.

Tenir el teu propi espai a on puguis materialitzar les teves idees és menys complicat del que penses i aquí et compartim una guia pas a pas per armar un estudi de producció musical desde 0:

Product added to compare.