Què comprovar al comprar un iPhone 12 de segona mà

Què comprovar al comprar un iPhone 12 de segona mà

Clic aquí per comprar un iPhone 12.

Ja són molts els que estan pensant en comprar el mòbil més recent d'Apple. Si a més el que busques és estalviar una mica de diners i comprar-lo al mercat d'ocasió, no només hauràs de prestar atenció al seu preu, sinó que també hauràs de fixar-te i comprovar diversos aspectes.

En el post d'avui et mostrem els principals consells perquè puguis comprar un iPhone 12 de segona mà amb la màxima de les garanties.

NOTA: recomanacions vàlides tant per a l'iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max.

CONSELLS DE COMPRA

Per no equivocar-te en la teva compra, és vital que comprovis 3 aspectes bàsics: el seu estat, el seu funcionament i el seu preu. Però per a poder realitzar aquestes comprovacions de forma més exhaustiva, compartim amb tu tots els principals aspectes a comprovar. Esperem que siguin del teu ajut.

- Estat visual i de conservació: observa bé l'iPhone 12 i verifica que no presenti ratllades, petits cops, trencaments o qualsevol altre desperfecte. No oblidis retirar la funda per poder fixar-te bé en la seva part posterior. Si disposa de protector de pantalla i està en molt mal estat, retira per comprovar que la pantalla estigui en òptim estat. No oblidis que el seu preu de venda haurà d'anar d'acord amb el seu estat.

- Model exacte: accedeix a "Configuració >> General >> Informació" per assegurar-te que és el model exacte (capacitat emmagatzematge) que indica el venedor.

- Funcionament general: apaga el mòbil, torna a engegar, i inicia diverses Apps per comprovar que el mòbil funciona.

- Trucades: recorda introduir una Nano SIM a l'iPhone 12 i comprovar trucades sortints/entrants.

- Compte iCloud i password: és important fixar-te en que no hi hagi cap compte iCloud configurat en el mòbil. Així mateix, observa si el mòbil disposa d'algun tipus de contrasenya o Face ID. En qualsevol dels casos, sol·licita al venedor que l'elimini.

- Elements que han de funcionar: encara que hagis de dedicar un temps a això, no oblidis assegurar-te que les principals funcions de l'iPhone 12 de segona mà funcionen correctament. Comprova la càmera fotogràfica (davantera i posterior), el flaix, els botons, àudio i micro, el WiFi i Bluetooth, ...

- La pantalla: és sen dubte, un dels elements de major importància en un mòbil. Prestat especial atenció i comprova que el seu estat en bo, sense excessives marques, ratllades, ... i que el sistema tàctil funciona bé.

- El carregador: aprofita també per verificar que el mòbil Apple càrrega correctament i que la durada de la bateria és la normal.

- Anuncis de venda: si busques el teu iPhone 12 de segona mà a internet (botigues online, Apps, portals compravenda, ...), fixa't en que les fotografies de l'anunci siguin exactament les del mòbil que s'anuncia. El nostre consells és que evitis aquells anuncis en què només es mostra una imatge genèrica del mòbil.

- Formateig: una vegada hagis comprat l'iPhone 12, la nostra recomanació és que li facis un formato (o Hard Reset). D'aquesta manera aconseguiràs esborrar tota la informació del seu antic propietari i el deixaràs amb els seus configuració de fàbrica.

No deixis de visitar la nostra botiga en línia de segona mà. En ella podràs comprar el teu mòbil iPhone d'una forma fàcil, ràpida i a el millor preu. També disposem de altres mòbils d'alta gamma de les principals marques. I recorda que tots els nostres articles disposen de 15 Dies de Prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Descobreix l'iPhone 12 de segona mà

Contacta'ns.

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.