Andy Warhol, el màxim exponent del Pop art, per Montblanc

Andy Warhol, el màxim exponent del Pop art, per Montblanc

L'univers creatiu d'Andy Warhol carregat de colors i cridaners estampats continua inspirant molts artistes, músics i dissenyadors de moda. En aquesta ocasió, Montblanc 'Grans Personalitats' ha volgut retre homenatge a la gran icona del Pop Art, Andy Warhol, creant una edició especial el disseny de la qual honra una de les seves obres en sèrie més característiques, les “Llaunes de sopa Campbell” de 1965.

Continuant amb la seva famosa creació d'imatges en sèrie preses de la cultura popular, el disseny original de la ploma vol simular una de les seves obres més famoses i reconegudes a nivell internacional creada el 1965, referint-nos a la “Llaunes de sopa Campbell”. Per això, a la part superior del tap d'aquesta peça de col·lecció juntament amb l'anagrama de Montblanc observem la forma cilíndrica de les tapes de les llaunes, mentre que, al cos del caputxó de la ploma, es presenten quatre representacions de llaunes de sopa de tomàquet d'acer inoxidable elaborades una per una de manera artística, disposades dues a dalt i dues a baix.

La visió cromàtica única d'aquesta gran icona cultural contemporani destaca pel contrast entre la preciosa resina blava cobalt del cos de la ploma i el color taronja dels estrets anells del con, que recorden variacions dels tons existents a la sèrie de llaunes de sopa.

En el plomí d'or blanc de 18 quirats, es pot observar el signe del dòlar, de la sèrie “Dòlars” creada per Andy Warhol a la dècada dels 80, com a crítica a la naturalesa del capitalisme i la globalització.

Al cos de la ploma, destaca la seva firma juntament amb les inicials de la seva fundació AWF.

Fidel al seu lema “Art is what you get away with”, il·lustrat a la part superior del caputxó de l'estilogràfica, Warhol va ser una figura de gran influència al món de l'art del s. XX, impulsor del moviment art pop sorgit a la dècada dels 50 i propulsor de tècniques experimentals, espais de creació i col·laboració amb diferents artistes a través del seu estudi de treball a Nova York “The Factory”.

És per tot això, que Montblanc com a firma que advoca per l'avantguarda, la innovació i el disseny, va decidir crear una peça única homenatjant el màxim exponent de l'art Pop per a la col·lecció Grans Personalitats. Mitjançant aquesta obra mestra, Montblanc ha sabut capturar l'essència de Warhol i traslladar-la a una ploma, creant un objecte d'art que serà apreciat per molts. Aquesta edició limitada és perfecta per a aquelles persones que volen honrar la gran icona del Pop Art o simplement gaudir del luxe i l'elegància d'aquest exclusiu homenatge.

Adrià

Productes relacionats

Ploma Montblanc Great...
  • -670,00 €
Venut
Escriptura E355940

Ploma Montblanc Great Characters Andy Warhol

909,00 € 1.579,00 €
IVA inclòs
Ploma Montblanc Great Characters Andy Warhol Ref: E355940. Estat de conservació: NOU A ESTRENAR, PRECINTAT. Cos de resina preciosa blava, tapa d'acer inoxidable. Plomí de 18 kt. Traç del plomí "M". Gravat especial en el plomí del signe del dolar. Ens ensenya l'emblema característic de Montblanc al caputxó. Conté estoig original i llibre amb informació i...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.