James Dean, la llegenda del rebel indomable per Montblanc

James Dean, la llegenda del rebel indomable per Montblanc

Montblanc va posar en marxa l'Edició Limitada de Grans Personalitats, amb l'objectiu d'honrar figures culturals, personalitats i líders emblemàtics de tot el món. En aquesta ocasió, l'homenatjat ha estat l'actor americà James Byron Dean (1931-1955), un dels ídols més aclamats de la gran pantalla que va protagonitzar estel·lars papers a les pel·lícules A l'Est de l'Edèn, Rebel sense causa i Gegant.

Tot i la seva joventut i la seva prematura mort de forma tràgica en un accident automobilístic, dates que apareixen a la part superior del caputxó de la ploma al costat de l'emblema de Montblanc, el seu talent per interpretar personatges difícils, el seu carisma i la seva apassionada entrega i dedicació li han atorgat un lloc prominent a la història del cinema malgrat la seva curta trajectòria i l'han convertit en llegenda així com reflex de la decepció adolescent que perdura fins als nostres dies.

Per això, i per guardonar el llegat de l'actor, Montblanc ha incorporat nombrosos elements en aquesta edició que referencien la carrera artística, així com també el caràcter peculiar del cèlebre intèrpret.

El bitllet que apareix gravat a la part superior del caputxó és una picada d'ullet a la famosa escena "A l'Est de l'Edèn" la seva primera pel·lícula i una de les més famoses de l'actor.

L'intens color de la resina corint del cos de l'estilogràfica Montblanc Grans Personatges Edició Especial James Dean, recorda la inconfusible jaqueta vermella que l'actor va lluir a la seva segona pel·lícula, Rebel sense causa, una de les primeres produccions a Tecnicolor. El relleu evoca l'estructura dels pantalons texans, una peça usada per Dean sovint als seus films.

Gegant, l'última pel·lícula interpretada per Dean i que ja no va veure estrenar, també pren rellevància a la ploma a través del seu clip, en imitar el rifle que l'ambiciós i obtinat protagonista texà Jett Rink carregava sobre les espatlles al llargmetratge. Així mateix, en al·lusió a aquesta producció, també s'incorpora la forma d'una bala incrustada a la part central del cos de l'estilogràfica.

James era un enamorat dels automòbils, en especial del seu Porsche 550 Spyder al qual va anomenar “little bastard”, la velocitat i les carreres de cotxe, per això el plomí incorpora gravats de la típica bandera de quadres.

De caràcter intens i apassionat, esperit inaccessible, sensible i naturalesa rebel, desafiant i inconformista, es va convertir en referent simbolitzant la indomable joventut que viu el moment com si no hi hagués un demà. El seu lema "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" (Somia com si haguessis de viure per sempre, viu com si haguessis de morir avui), es pot apreciar a la part superior del caputxó de la ploma.

El disseny inspirat en el paradigmàtic actor et portarà a explorar noves formes d'expressió, deixant enrere els límits imposats per la societat. Cada traç serà una manifestació autèntica de la seva indòmita personalitat i de la marca indeleble que a través del seu llegat i personalitat va deixar a la indústria del cinema i en general a la cultura popular de tota una generació.

Adrià

Productes relacionats

Ploma Montblanc Great...
Venut
Escriptura E356069

Ploma Montblanc Great Characters James Dean

869,00 €
IVA inclòs
Ploma Montblanc Great Characters James Dean Ref: E356069. Estat de conservacion: NOU A ESTRENAR, mai entintat. Cos i caputxó de resina preciosa vermella. Plomí d'or xapat en platí 585 de 14k traç de la ploma "M". Número de sèrie gravat a l'anell del clip. Emblema Montblanc a la part superior de la gorra. Disposa de caixa original de l'autor i documentacio...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.