El Llibre de la Selva, homenatge de Montblanc al llegendari escriptor R. Kipling

El Llibre de la Selva, homenatge de Montblanc al llegendari escriptor R. Kipling

Montblanc sempre s'ha associat amb el luxe i la sofisticació. L'Edició de Grans Escriptors de la marca és un tribut a escriptors llegendaris de tot el món, i Joseph Rudyard Kipling n'és un. En aquesta ocasió, Montblanc vol rendir-li homenatge amb una de les plomes més belles fins ara.

Autor del «El llibre de la selva» Kipling va ser un dels escriptors britànics més famosos de finals del segle XIX i principis del XX, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura el 1907, va ser inclòs a la llista dels Grans Escriptors de Montblanc a 2009. Aquesta és una gran distinció per a aquells les obres dels quals han influït profundament en la cultura literària i es consideren veritables mestres de la paraula escrita. La inclusió de Joseph Rudyard Kipling entre els Grans Escriptors de Montblanc en destaca el llegat literari i l'impacte històric. Les seves obres continuen sent rellevants fins avui a causa de la seva capacitat per abordar temes universals amb sensibilitat humana i poètica profunda.

En aquesta edició especial, Montblanc presenta un disseny únic inspirat en la vida i la carrera de Kipling, amb un caputxó revestit de plata i un cos decorat amb gravats de les seves famoses obres. La resina mat del caputxó i el seu cos en color verd «selva» reflecteixen el color de la coberta de la primera edició nord-americana del «El llibre de la selva», amb un clip que evoca el ramat de llops que crien Mowgli. El caputxó té gravades les inicials de Kipling, RK, manuscrites.

La rellevància de la seva obra literària pren protagonisme en el disseny de la ploma, destacant en el caputxó i l'anell de la contera la frase “If you can keep your head when all about you are losing theirs. You'll be a man, my son!” del seu famós poema IF, elaborat per Kipling a manera de consells per a l'educació del seu fill mentre estava treballant com a corresponsal de Guerra a Sud-àfrica a gran distància de la seva llar.

Kipling, va ser un home de món, com es reflecteix al plomí de l'estilogràfica. N'és una prova els nombrosos viatges que va fer l'escriptor pel globus terraqui aportant-li vivències i experiències que va traslladar als seus escrits a través d'una redacció fresca, propera, plena de dinamisme i color alhora que humana i profunda.

Honrant el llegat de Kipling com un dels millors escriptors de tots els temps, i amb un disseny sofisticat i materials de primeríssima qualitat, aquesta ploma segurament serà gaudida per qualsevol escriptor o col·leccionista apreciat.

Adrià

Productes relacionats

Ploma Montblanc Ed....
  • -285,00 €
Venut
Escriptura E355203

Ploma Montblanc Ed. Limitada Homage R. Kipling

903,99 € 1.188,99 €
IVA inclòs
Ploma Montblanc Ed. Limitada Homage R. Kipling Ref: E355203. Estat de conservacion: NOU A ESTRENAR, PRECINTAT. El color s'inspira en la coberta de la primera edició nord-americana del llibre, amb un clip que evoca el ramat de llops. El caputxó té gravades les inicials de Kipling, RK, manuscrites. L'inici i el final del poema "Si" estan gravats a la...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.