November 25, 2022

Montblanc Ploma Estilogràfica ‘Le Petit Prince’.

En aquesta ocasió parlarem sobre Montblanc Ploma estilogràfica d'edició especial inspirada en el benvolgut personatge literari ‘Le Petit Prince’, d'Antoine de Saint-Exupéry. Aquesta edició única, ressalta dins de la col·lecció Meisterstück, la més emblemàtica de la casa Montblanc i icona de la cultura en l'escriptura.

August 29, 2022

El que has de saber abans d’escollir el plomí de la teva Montblanc

Podem afirmar que la punta d’una estilogràfica és com el motor d’un automòvil. No tens un bon cotxe si el motor falla cada dos per tres, doncs el mateix podem dir del plomí: si les línies són aspres, la tinta flueix de manera desigual o s’obstrueix, difícilment serà una bona ploma.

A aquestes alçades ja sabràs que ens encanten els articles d’escritura Montblanc, així que avui al blog de Renuevo t’explicarem tot sobre els plomins, una part essencial de l’estilogràfica de la que es parla poc. Avui descobriràs totes les característiques que les defineixen segons el seu material, la forma del plomí, el gruix i la duresa.

February 23, 2022

Hauria de comprar una ploma Montblanc de segona mà?

Història, elegancia, luxe, qualitat i excel·lència. Montblanc representa molt més que na bonica ploma estilogràfica. El reconeixement mundial darrera de l’emblemàtica estrella marquen distinció com mai cap altre, a on cap detall queda al atzar i l’esperiència de l’escritura passa al següent nivell.

December 13, 2021

Montblanc Escriptors: Una mirada a l’edició limitada Virginia Woolf

Dels articles d’escritura coleccionables, poques edicions limitades són tan esperades i atrauen tanta atenció com els llançaments de l’edició limitada escritors de Montblanc. Amb aquests articles la firma de l’estrella rendeix  homenatge a la vida i obra de novelistes i poetes més galardonats del món sencer.

October 1, 2021

Les 4 plomes Montblanc més luxoses i exclusives

Per a molts escriiure pot ser una forma d’expressió, art, estudi o comunicació. Avui en dia podem fer-ho amb mitjans que fa 100 anys ens hagués semblat impossible; es a dir, si mirem les nostres butxaques simplement amb tocar la pantalla del nostre telèfon mòbil tenim la possibilitat de generar textos. Malgrat de que molts gairebé fan servir la tradicional manera d’escriure amb tinta en paper, uns altres creuen que no hi ha n substitut per una magnífica ploma estilogràfica.

August 8, 2021

5 Edicions limitades de Montblanc que no et pots perdre

Quan es parla d’articles d’escritura de luxe, inevitablement ens referim a Montblanc. Això és perquè probablement siguin les estilogràfiques i bolígrafs contemporanis més cotitzats i codiciats per coleccionistes. La firma alemana, ha aconseguit posicionar-se a aquest selecte món gràcies a un ampli espectre de característiques, simbolisme i estàndards de qualitat amb els que compta cadascun dels seus productes, a més es clar, de la seva llarga trajectòria.

July 20, 2021

Grans personaliats de Montblanc: Edició Elvis Presley

Si ets coleccionista o t’encanten els articles d’escritura Montblanc, probablement  ja tinguis en compta aquesta colecció amb la que la firma alemana rendeix homenatge a l’edició Grans Personalitats a la vida d’Elvis Presley. Aquest icònic personatge va defeninr la moda i la música, va revolucionar els Estats Units per complert  es va transformar en el Rei del Rock derribant totes les barreres racials de la industria musical, Vaja, que no necessita presentació!

June 7, 2021

Què amaga la ploma Montblanc Imperial Dragon?

Si parlem d’edicions limitades Montblanc, ens trobem amb infinites característiques i personatges que valen la pena mencionar. Avui parlarem d’un model de ploma que es troba envoltada en una història del més interessant: l’estilogràfica Edició Limitada Imperial Dragon.

May 11, 2021

Montblanc i la colecció “The Beatles”

Montblanc ja ha rendit homenatge a personatges excepcionals que han influït en la història i entre ells ha dedicat varies de les seves coleccions d’Edició Limitada a The Beatles, una de les bandes britàniques més aclamades de tots els temps que han aconseguit cautivar no només per la seva música sinó perquè es van convertir en una icona cultural, a més d’alterar els canons musicals del moment combinant ritmes que anàven desde el rock, psicodèlia, fins el pop.

Product added to compare.