8 de maig de 2023

Andy Warhol, el màxim exponent del Pop art, per Montblanc

L'univers creatiu d'Andy Warhol carregat de colors i cridaners estampats continua inspirant molts artistes, músics i dissenyadors de moda. En aquesta ocasió, Montblanc 'Grans Personalitats' ha volgut retre homenatge a la gran icona del Pop Art, Andy Warhol, creant una edició especial el disseny de la qual honra una de les seves obres en sèrie més característiques, les “Llaunes de sopa Campbell” de 1965.

3 d’abril de 2023

El Llibre de la Selva, homenatge de Montblanc al llegendari escriptor R. Kipling

Montblanc sempre s'ha associat amb el luxe i la sofisticació. L'Edició de Grans Escriptors de la marca és un tribut a escriptors llegendaris de tot el món, i Joseph Rudyard Kipling n'és un. En aquesta ocasió, Montblanc vol rendir-li homenatge amb una de les plomes més belles fins ara.

8 de març de 2023

Ploma Montblanc Ferrari, homenatge a tota una llegenda

En honor al 70è aniversari de la firma Ferrari, Montblanc elabora un article d'escriptura Grans Personalitats que homenatja l'esperit pioner, home de negocis, pilot de carreres i fundador de la mítica escuderia, Enzo Ferrari, visionari de gran influència al món automobilístic qui va crear un imperi el nom del qual és sinònim dels més alts estàndards de qualitat i prestigi del món.

7 de febrer de 2023

Curiositats de la ploma estilogràfica Montblanc John Lennon, Limited Edition

La cultura ha estat part de Montblanc des de 1906, creant nombroses edicions especials i limitades homenatjant a il·lustres personalitats que han deixat empremta al món que coneixem.

25 de novembre de 2022

Montblanc Ploma Estilogràfica ‘Le Petit Prince’.

En aquesta ocasió parlarem sobre Montblanc Ploma estilogràfica d'edició especial inspirada en el benvolgut personatge literari ‘Le Petit Prince’, d'Antoine de Saint-Exupéry. Aquesta edició única, ressalta dins de la col·lecció Meisterstück, la més emblemàtica de la casa Montblanc i icona de la cultura en l'escriptura.

29 d’agost de 2022

El que has de saber abans d’escollir el plomí de la teva Montblanc

Podem afirmar que la punta d’una estilogràfica és com el motor d’un automòvil. No tens un bon cotxe si el motor falla cada dos per tres, doncs el mateix podem dir del plomí: si les línies són aspres, la tinta flueix de manera desigual o s’obstrueix, difícilment serà una bona ploma.

A aquestes alçades ja sabràs que ens encanten els articles d’escritura Montblanc, així que avui al blog de Renuevo t’explicarem tot sobre els plomins, una part essencial de l’estilogràfica de la que es parla poc. Avui descobriràs totes les característiques que les defineixen segons el seu material, la forma del plomí, el gruix i la duresa.

23 de febrer de 2022

Hauria de comprar una ploma Montblanc de segona mà?

Història, elegancia, luxe, qualitat i excel·lència. Montblanc representa molt més que na bonica ploma estilogràfica. El reconeixement mundial darrera de l’emblemàtica estrella marquen distinció com mai cap altre, a on cap detall queda al atzar i l’esperiència de l’escritura passa al següent nivell.

13 de desembre de 2021

Montblanc Escriptors: Una mirada a l’edició limitada Virginia Woolf

Dels articles d’escritura coleccionables, poques edicions limitades són tan esperades i atrauen tanta atenció com els llançaments de l’edició limitada escritors de Montblanc. Amb aquests articles la firma de l’estrella rendeix  homenatge a la vida i obra de novelistes i poetes més galardonats del món sencer.

1 d’octubre de 2021

Les 4 plomes Montblanc més luxoses i exclusives

Per a molts escriiure pot ser una forma d’expressió, art, estudi o comunicació. Avui en dia podem fer-ho amb mitjans que fa 100 anys ens hagués semblat impossible; es a dir, si mirem les nostres butxaques simplement amb tocar la pantalla del nostre telèfon mòbil tenim la possibilitat de generar textos. Malgrat de que molts gairebé fan servir la tradicional manera d’escriure amb tinta en paper, uns altres creuen que no hi ha n substitut per una magnífica ploma estilogràfica.

Product added to compare.