SO

Tipus

Marca

Estado

Pioneer DDJ-1000
  • Nou
So E356318

Pioneer DDJ-1000

1.156,98 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-1000 Ref: E356318. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Es subministra amb la seva caixa i cables. Controladora Pioneer DDJ-1000 de segona mà. Aprofiteu al màxim les noves funcions millorades de rekordbox dj amb el nostre controlador DJ de 4 canals. Amb el disseny professional heretat dels emblemàtics models NXS2, és la solució portàtil...
Pioneer XDJ-RX2
  • Nou
So E356359

Pioneer XDJ-RX2

1.570,21 €
IVA inclòs
Pioneer XDJ-RX2 Ref: E356359. Estat de conservació: BO I COMPLET. Se subministra amb caixa i cable. Taula de barreges tot en un Pioneer XDJ-RX2 de segona mà amb 2 canals permet reproduir música tant des d´una memòria com de l'ordinador. pantalla 7" a color, amb característiques Nexus 2, efectes Sound color i Beat.
So E356258

Pioneer CDJ-3000

2.809,88 €
IVA inclòs
Pioneer CDJ-3000 Ref: E356258. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb caixa, cable de corrent i RCA. Reproductor Pioneer CDJ-3000 de segona mà. Excel·lent rendiment. Reproductor referència als clubs de la marca japonesa Pioneer DJ. 8 botons Hot Cue. Millor pantalla que la sèrie 2000.
So E355864

Pioneer CDJ-2000

1.115,66 €
IVA inclòs
Pioneer CDJ-2000 Ref: E355864. Estat de conservació: BO. Inclou cable de corrent, RCA i link. Clàssic reproductor Pioneer CDJ-2000 de segona mà, icona a les taules de DJ de pràcticament tots els clubs. Fes clic CD, USB o des d'una targeta de memòria SD amb la base de dades Recordbox. Capacitat MIDI. Targeta de so interna de 48kHz/24bits. Sortides d'àudio...
So E355534

Pioneer XDJ-RX2 amb walkcase

1.570,21 €
IVA inclòs
Pioneer XDJ-RX2 amb walkcase Ref: E355534. Estat de conservació: BO. Té un parell de petites marques dús a la pantalla que no afecten el seu funcionament Se subministra amb maleta de transport walkcase.. All in One de la marca líder Pioneer XDJ-RX2. Disposa de 2 canals i permet reproduir música tant des d´una memòria com de l´ordinador. pantalla 7" a...
So E355461

Pioneer CDJ Tour-1

3.305,74 €
IVA inclòs
Pioneer CDJ Tour-1 Ref: E355461. Estat de conservació: BO. Se subministra amb caixa i cable. Reproductor Pioneer DJ CDJ Tour-1 de segona mà. Equip topall de gamma de la marca Japonesa. Pantalla plegable gran de 13 polzades. Pro DJ Link, Vista multi ona.
So E355480

Pioneer DDJ-800

818,14 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-800 Ref: E355480. Estado de conservación: EXCELENTE. Se suministra con cable USB y cable de corriente. Controladora Pioneer DDJ-800 de segunda mano prácticamente a estrenar, con Feeling Adjust para midificar dureza de los JOG y con pantalla LCD en el centro de cada uno de ellos. Performance pada con la posibilidad de realizar efectos y...
So E355301

Pioneer DDJ-800

793,35 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-800 Ref: E355301. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb caixa i cable de corrent. Controladora Pioneer DDJ-800 de segona mà pràcticament a estrenar, amb Feeling Adjust per midificar duresa dels JOG i amb pantalla LCD al centre de cadascun. Performance pada amb la possibilitat de realitzar efectes i expressions
So E355067

Pioneer DDJ-800

785,08 €
IVA inclòs
Pioneer DDJ-800 Ref: E355067. Estat de conservació: BO. Se subministra amb caixa i cable de corrent. Controladora Pioneer DDJ-800 de segona mà, amb Feeling Adjust per midificar duresa dels JOG i amb pantalla LCD al centre de cadascun. Performance pada amb la possibilitat de realitzar efectes i expressions

Blog

Vols estar a l'última? Consells, notícies i tendències. Assabenta't de tot

Darrera de les imatges nítides i vibrants de Fujifilm: La història del sensor X-Trans!

Hola a tots els amants de la fotografia! Avui ens submergirem en el fascinant món de Fujifilm i la seva revolucionària tecnologia de sensor anomenada X-Trans. Si ets un entusiasta de la fotografia o simplement tagrada capturar moments especials amb la teva càmera, aquest article és per a tu! Acompanya’ns mentre viatgem en el temps i explorem la història, les dades i les dates clau que van portar al desenvolupament de l'increïble sensor X-Trans de Fujifilm.

La boja i meravellosa història dels ordinadors: des de ENIAC fins el futur!

Benvinguts, estimats lectors, a un viatge a través del temps i l'espai, a mesura que explorem la increïble evolució dels ordinadors des dels seus humils començaments fins a la tecnologia sorprenent de l'actualitat. Però, agafeu-vos els cinturons! Perquè en aquest article, farem un recorregut ple de diversió i entusiasme a través de les fites més destacades en la història de la computació.

La història de l'evolució de l'icònic rellotge Cartier Tank

És l'únic rellotge de la història que ha mantingut el seu model al mercat durant més de 100 anys. Un èxit de creació d'una peça tan perfecta i equilibrada que dura generacions i pel qual avui dediquem unes paraules de la seva història.

Allen & Heath vs Pioneer, un cara a cara

Quan es tracta de mescladors de DJ professionals, dues marques que es comparen sovint són Allen & Heath i Pioneer. Tot i que els mescladors de Pioneer han estat l'elecció preferida de DJ’s durant molt de temps, la sèrie Xone d'Allen & Heath ha anat guanyant popularitat  destacant-se com una alternativa única. 

El valor i poder del Robí

Els robins són una varietat de corindó, un mineral de color vermell intens per la presència d'òxid de crom a la seva estructura cristal·lina. Són molt apreciats en joieria, entre altres coses per la seva gran duresa, 9 a l'escala de Mohs, cosa que els fa resistents a ratllades i a l'abrasió. Amb el que podríem dir que és una gemma per perdurar, per a tota la vida.

Com mantenir i netejar les nostres joies? 6 Consells pràctics perquè es mostrin com a noves

És un fet que a la joieria tractem les peces amb molta cura i respecte. Som conscients que treballem amb productes molt delicats i valuosos. En tractar amb joies ja usades posem especial atenció en la cura i presentació. 

La màgia de les perles i el perquè del seu ús en joieria

Les joies fetes de petxines de mar són les més longeves de la història de la humanitat, hem adornat els nostres colls i canell amb aquests mol·luscs durant segles però, cap al 5.300 aC a algú se li va acudir la genial idea d'utilitzar, com a element decoratiu, aquelles petites esferes blanques de nacre amagades dins algunes petxines. Així va començar l'entusiasme per les perles.

És més car l'or blanc?

Aquesta pregunta ens la fan cada dia els nostres clients, ja que és una creença força estesa que les joies d'or blanc tenen més valor que les d'or groc o rosat. En aquest post veurem si és mite o realitat.

Per què Renuevo?

Product added to compare.