Vols saber quines firmes de Joieria van acompanyar la MET GALA d'aquest any?

Vols saber quines firmes de Joieria van acompanyar la MET GALA d'aquest any?

Fa tot just unes setmanes va tenir lloc La Met Gala 2024, l'esdeveniment benèfic anual que té lloc a Nova York, específicament al Metropolitan Museum of Art.

És, sens dubte, una de les nits més importants al món de la moda i la cultura popular i atrau celebritats de renom mundial: Dissenyadors de moda, directors creatius, editors, models, actrius, cantants i altres figures prominents es vesteixen de gala per a tot el món presentant la seva pròpia interpretació de la temàtica de l'esdeveniment.

I…quines joies es van lluir en una nit tan màgica?

Encara que la vestimenta és la indiscutible protagonista, no podem deixar de destacar la importància de les creacions de Joieria que es trien com a eina infal·lible per realçar el glamour dels vestits: Diamants, Pedres de colors, Or Groc, Blanc i Rosé continuen sent els grans elegits per Firmes joieres com Tiffany, Chaumet, Bvlagri, Chanel, Pomellato, Chanel, Messika i tantes altres….

Repassem algunes de les peces de Joieria i les marques que les van representar aquesta nit tan impressionant!

Penélope Cruz ha participat en nombroses ocasions i segueix sent una de les estrelles més esperades i admirades a la catifa vermella de la Met Gala. En aquesta ocasió va lluir collaret, arracades, anell i polsera en Or Blanc i Diamants de la col·lecció exclusiva de CHANEL “Tweed Pastel” i “Tweed Mademoiselle”.

L'actriu Demi Moore es va convertir en la primera persona a lluir la col·lecció d'Alta Joieria de CARTIER batejada Nature Sauvage que es llançarà oficialment a finals de maig. Per a l'ocasió, l'actriu va optar pel collaret Chloris, amb espirals de Platí i Diamants incrustats amb centres de maragdes, i unes arracades a joc.

Zendaya era sens dubte una de les aparicions més esperades de la nit sobre la catifa vermella i no va defraudar. Va triar BVLGARI amb unes arracades d'Alta Joieria en Or rosa amb 2 Maragdes ovalades i Diamants en talla pera i un anell d'Alta Joieria amb 24 Maragdes buff-top i diamants en paveé. A la nit va escollir unes espectaculars arracades d'Or Blanc i 2 Diamants en talla Pera de 6ct.

Elsa Pataky va lluir diversos anells de la col·lecció “Serpenti” de BVLGARI

L'actriu Storm Reid, gran entusiasta i ambaixadora de la Firma, va lluir un collaret espectacular de POMELLATO. El seu collaret, de la col·lecció “Catene”, juntament amb les arracades i anells en or blanc i diamants blancs i negres reflectien la llum de maneres que només l'artesania italiana pot aconseguir.

Amanda Seyfried, l'actriu i el model, va assistir lluint obres de CHAUMET. Va optar per la tiara Mélodie Nacrée, les arrecades Joséphine Duo Eternel i els anells Laurier i Joséphine Aigrette Imperial.

Jennifer López, va lluir un collaret, unes arracades, una polsera i un anell de Platí i Or groc amb Diamants de TIFFANY i un anell “Bird on a Rock” del ja desaparegut dissenyador francès Jean Schlumberger, també de Tiffany.

La joieria que sol portar Gigi Hadid, model nord-americana d'Alta Costura, és una barreja d'elegància moderna i detalls personals que li aporten un toc de distinció discreta.

En aquesta ocasió es va decantar per les peces de la firma francesa CHOPARD amb un collaret de 26,24 ct de Diamants grocs i 25,65 ct de Diamants blancs jugant amb ambdós metalls, l'or groc i el blanc.

Arracades de diamants grocs en forma de pera i diamants blancs i un anell de diamants grocs de talla rectangular de 10.26ct, a més d'un anell aliança de Diamants de la col·lecció “L'Heure du Diamant” de CHOPARD

Les grans firmes internacionals de joieria són reconegudes per la seva història, artesania i dissenys icònics. Aquestes marques no només són sinònim de luxe i elegància, sinó que també representen un llegat al món de l'alta joieria i una combinació única d'història, tradició i modernitat en les seves creacions, consolidant així el seu prestigi a nivell mundial.

Benvinguts a un món de luxe i sofisticació!

Explora a la nostra pàgina de RENUEVO les col·leccions de Bvlgari, Pomellato, Cartier, Mimi Milano, Chaumet…. i tantes altres joies que exposem, on la tradició i la modernitat s'uneixen per crear peces que encarnen la bellesa i l'elegància. Dissenyades amb passió i dedicació, les nostres joies estan fetes per als que aprecien allò extraordinari."

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.