Review Denon Prime 4

Review Denon Prime 4

Va ser a començaments del 2019 quan en la NAMM Denon va mostrar una taula AIO + Controladora que a dia d’avui segueix essent una de les més buscades del mercat (a l’espera encara d’una nova versió per part de Denon)

Però, quines són les característiques que l’han fet tan desitjada? Aquí t’expliquem algunes..

Prime 4 té 4 canals i permet punxar música fins a quatre pistes podent aquestes ser reproduïdes desde un dispositiu de memòria o desde un ordinador. Usant aquest mode a cadascun dels canals de reproducció se’ls hi pot aplicar 1 dels Sweep FX i un dels dos bancs de BPM FX disponibles -14 efectes postfader.

Addicionalment el Denon Prime 4 permet connectar fins a 4 dispositius de reproducció externs – quatre conexions a nivell de línea, dos d’elles conmutables a phono – i substituïr amb aquests dispositius externs qualsevol dels quatre reproductors interns, però compte, al fer això el Sweep FX de filtre estarà disponible per fonts externes i cap dels BPM FX es poden fer servir amb fonts externes. A la vegada compta amb 2 entrades de mic.

Curiosament, el dispositiu no pot fer-se servir simultàneament com controlador d’un software i a la vegada com controlador autònom amb el que abans de començar hem d’escollir des d’on reproduïr les nostres pistes.

El Prime 4 està basat en una placa de desenvolupament Radxa que fa servir un SoC ARM Cortex corrent una compilació de Linux i un software inclòs  pensats especificament pel dispositiu, amb una tarjeta interna d’àudio class compliant amb conversors AKM i un  microcontrolador STM32F401 (basat en ARM també) per manegar el MIDI

Altres factors molt importants a tenir present és que la taula treballa  44.1 hz 24 bits natiu, a diferència d’altres models que ho fan en valors més alts.  A més de que aquest model tampoc compta amb ajust de tensió dels jog, per això el que veys és el que hi ha.

El Prime 4 està fabricat en metall a tota la part superior de la carcassa externa, i ABS per la part inferior, tot ell en negre mat i gris fosc. La part superior de metall té els cargools de gran tamany visible, marca de la casa per la sèrie Prime, i botons amb una potent il·luminació blanca i verda (el color de la marca actualment).

A la part inferior també trobem els pads d’expressió que compten amb una bona sensació de resposta.

I per suposat el més cridaner és la pantalla d’1 pulsada tàctil que porta integrada la controladora i que permet certa inclinació per ajustar-se a la il·luminació que hi hagi a l’habitació que ens trobem. Els Jog Wheels també compten amb una pantalla molt semblant a la línia SC-5000 Prime. Seguint un disseny innovador la Prime compta amb 2 sortides d’auriculars tant de 1/4" com 3/4"

La connectivitat compta amb 2 ports USB 2.0, lector de memòries SD i una connexió sata per discos mecànics.

L’anàlisi de pistes fa servir l’Engine prime, que és capaç d’importar contingut de les llibreries musicals de Traktor, Serato i Rekordbox.

En quant a formats: Arxius WAV, AIFF, MP3, MP4, M4A, AAC, OGG, FLAC i ALAC. Resolucions de 16 a 32 bits i frecuències de muestreig de 44 a 192khz. Suports formatejats en FAT32, exFAT, Denon recomana fer servir FAT32. 

Como sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Agustín

També et pot interessar: 

Pot la latència afectar als teus sets? 

Llicències dels softwares per controladores DJ

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.