Tipus de vidre d'un rellotge

Tipus de vidre d'un rellotge

A l'hora de comprar un rellotge nou o de segona mà, és important fixar-se en el tipus de vidre que equipa en la seva esfera, ja que el seu vidre afectarà de forma important a la durabilitat del rellotge.

Has de tenir present que el vidre protegirà el dial i les agulles del rellotge de possibles cops, ratlaldes, de la pols, ... i també ha de poder oferir-te una bona lectura de l'hora del rellotge.

TIPUS DE VIDRE D'UN RELLOTGE

Els fabricants de rellotges munten diferents tipus de vidres en ells. A continuació, et mostrem els de major importància i ús.

Els cristalls de safir són els més populars en els rellotges de gamma alta i mitja-alta. Són molt resistents contra ratllades ja que en principi només poden ser ratllats per un diamant. El cristall es pot endurir amb una capa d'un revestiment com diamant. Així mateix, aquest tipus de vidre ofereix una molt bona visibilitat i transparència.

Altres fabricants posen vidre mineral. Són un dels vidres més usats en tot tipus de rellotges de gamma mitjana i fins i tot alta. Aquests ofereixen resistències més o menys aconseguides contra ratllades.

A mitjan el segle XX es van usar materials plàstics com el Plexiglass, aquests es poden ratllar, però difícilment es trenquen. És un material molt utilitzat en rellotges econòmics.

El pitjor de tots és el vidre a seques, que es ratlla i trenca. A causa de les seves característiques s'utilitza poc en l'actualitat.

A tall informatiu, alguns rellotges analògics que disposen d'indicador de data, porten just a sobre al vidre una mena de lupa per ampliar el nombre de el dia ( "ciclop").

Aprofitem per convidaré a visitar la nostra botiga online. En ella podràs comprar o vendre infinitat de rellotges de segona mà de les millors marques (Omega, Rolex, Tag Heuer, Breitling, Cartier, Chopard, Montblanc, Oris, ...). Oferim la màxima garantia i comptem amb més de 20 anys d'experiència.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Raquel

Altres posts relacionats:

Rellotges de marca de segona mà

Consells per comprar un rellotge de luxe de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.