20 de desembre de 2023

Què és el bisell d'un rellotge i per què serveix?

El bisell d´un rellotge és una peça circular o anul·lar que subjecta el vidre que protegeix l´esfera. El bisell pot tenir un simple paper estètic, a més de la funció que acabem de comentar, però també altres funcionalitats. Depenent del rellotge pot exercir una missió essencial.

21 de maig de 2023

La història de l'evolució de l'icònic rellotge Cartier Tank

És l'únic rellotge de la història que ha mantingut el seu model al mercat durant més de 100 anys. Un èxit de creació d'una peça tan perfecta i equilibrada que dura generacions i pel qual avui dediquem unes paraules de la seva història.

20 de març de 2023

Les Dones i els rellotges de Luxe

És ben sabut que els homes són grans col·leccionistes de rellotges de luxe, però a les dones també els agraden. De fet, el primer rellotge de polsera el 1810, va ser dissenyat per a una dona, Caroline Murat, reina de Nàpols. 

22 de febrer de 2023

ROLEX GMT-Master i la seva peculiar relació amb “Pepsi”

Rolex GMT Màster és un dels models més coneguts de la marca, nascut en 1954 i anomenat popularment “Pepsi”, ja que els seus admiradors van decidir posar-li aquest sobrenom pels colors contrastants del seu bisell Blau i Vermell relacionat amb la famosa marca de beguda gasosa.

13 de desembre de 2022

Breitling Navitimer, el teu rellotge aviador de confiança

Avui volem presentar-vos un dels rellotges de luxe que recentment hem incorporat al nostre estoc. Ens referim al Breitling Navitimer B01 Chonograph 46mm

29 de setembre de 2022

Rellotges que han viatjat a l’espai exterior

Si t’has preguntat què és el que té l’Omega Speedmaster Professional o el Breitling Navitimer Cosmonaute que no tingui un Omega Constellation o un Breitling Superocean estàs al lloc correcte. 

20 de juny de 2022

Omega Seamaster i James Bond: L’equip imbatible

Només mencionar Omega Seamaster ens ve a la ment “el rellotge de James Bond” però la realitat és que aquest llegendari rellotge no va ser part de la pel·lícula fins 1995, on Pierce Brosnan usa el seu Omega Seamaster Professional Diver 300m Quartz  com arma de làser i detonador de mines, però la història d’aquest rellotge es remonta a varies dècadeas atrás.

21 d’abril de 2022

Per què comprar un Audemars Piguet de segona mà? és una molt bona inversió?

Invertir o no en un rellotge de luxe pot semblar potser un tema una mica complexe. Si analitzem el terme com a tal ens pot transmetre la imatge errada d’un perfil comerciant que no sent cap passió per l’horologia. No obstant, no és necessari recalcar que els rellotges de luxe són, en efecte, un producte molt valuós i que aquest valor pot incrementar dràsticament amb el temps.  Es clar que ningú pot predir el futur d’aquells rellotges que desitges adquirir i malgrat que es possible que aquest no sigui el teu objectiu principal, vetllar pel mateix és un acte força responsable.

1 d’abril de 2022

Fortis: Una de les millors firmes de rellotgeria Suïssa?

A 1912 neixia Fortis, una empresa que marcaria l’història com a part de la tradició suïssa rellotgera de luxe a la que pertanyen marques com Rolex, Patel Philippe o Audemars Piguet. Llavors en què ha canviat l’història i si va ser així, per què no és una firma tan reconguda?

Product added to compare.