Països que fabriquen bons rellotges

Països que fabriquen bons rellotges

Encara que es poden fabricar rellotges en qualsevol lloc, els països amb més tradició rellotgera són en primer lloc Suïssa, i el segueixen sense ordre d'importància, Alemanya, Japó, Rússia, la Xina, Anglaterra, França i USA.

Per a un major coneixement dels rellotges, en el post d'avui enumerarem algunes de les particularitats d'aquests països a l'hora de fabricar rellotges.

ON ES FABRIQUEN LA MAJORIA DE RELLOTGES?

Suïssa ha estat i és la meca del mesurament del temps des del segle XVI. És el primer productor i les marques més reconegudes i luxoses surten de Suïssa. Exemple d'això són Patek Phillipe, Glashütte, ...

El que la majoria de públic sol desconèixer és que, des de desembre de 1971, a Suïssa s'aplica l'anomenada regla del 50%, de manera que legalment el rellotge es considera "fet a Suïssa", si el 50% de el cost de fabricació es s'ha produït a Suïssa. O sigui que, si un rellotge s'ha acoblat a la Xina, amb peces xineses, però el mecanisme es compon de el 50% de peces suïsses i l'últim engranatge s'ha col·locat a Suïssa, legalment és "Swiss made". Un "Swiss parts" és un rellotge fet en qualsevol lloc amb algun component suís en el seu mecanisme.

Xina és un dels països amb llarga tradició rellotgera. Dins de la indústria del rellotge mecànic té nombrosos fanàtics al voltant de el món. En l'àmbit analògic, produeixen dissenys de rellotges amb mecanismes que, en alguns casos, s'apropen als suïssos. En l'àmbit digital, companyies com Suunto lideren tecnològicament el mercat dels ABC.

A més, la Xina fabrica còpies de mecanismes de rellotges suïssos, còpia de rellotges que ven amb altres marques i gairebé totes les rèpliques de rellotges cars. Hi ha clons de qualitat i idèntics que funcionen gairebé igual de bé que els originals, però el negoci està en fer clons barats.

Per la seva banda, Alemanya produeix rellotges de tots els estils i preus amb mecanismes de qualitat alemanys. Entre els més apreciats hi ha els "Flieger".

Rússia és un altre dels països favorits entre els aficionats. La seva tradició es remunta a l'època tsarista (es funda la primera fàbrica a Sant Petersburg al s. XVII). A l'acabar la segona guerra mundial, es van apropiar d'abundant tecnologia alemanya. Els famosos "Flieger" es van seguir produint a la Unió Soviètica a l'acabar el conflicte. No obstant això, Rússia compta amb dissenys i mecanismes propis.

Japó, després de la crisi del quars, va guanyar una gran porció de mercat i és el punt de referència de rellotges de quars i digitals amb marques com Seiko, Casio i Citizen. També són coneguts i estimats els mecanismes de "Miyota". Exemples de rellotges japonesos que agraden són els Casio G-shock.

Estats Units va perdre gairebé tota la seva indústria rellotgera al segle XX. Hamilton que té el seu origen en USA, avui dia es fabrica a Suïssa.

A Renuevo trobaràs gran varietat de les marques mencionades, així com moltes altres a la nostra secció de rellotges de luxe. Visita la nostra botiga online  podràs comprar i vendre rellotges de les millors marques de forma senzilla, ràpida i còmode sense more't de casa. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Raquel

Altres posts relacionats:

Descobreix els diversos estils de rellotges

Rellotges de luxe de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.