Omega Seamaster i James Bond: L’equip imbatible

Omega Seamaster i James Bond: L’equip imbatible

Només mencionar Omega Seamaster ens ve a la ment “el rellotge de James Bond” però la realitat és que aquest llegendari rellotge no va ser part de la pel·lícula fins 1995, on Pierce Brosnan usa el seu Omega Seamaster Professional Diver 300m Quartz  com arma de làser i detonador de mines, però la història d’aquest rellotge es remonta a varies dècadeas atrás.

Desde la data del seu llançament al 1948, aventura i adrenalina és equivalent a Seamaster. Va ser dissenyat especialment per a ús a ciutat, aigua i terra (un tot-terreny) que es va llançar amb motiu del 100 aniversari d’Omega i va ser una revolució gràcies a la utilització d’unes juntes de cautxú que van substituïr a la goma laca (shellac) i el plom per a la seva impermeabilització, tecnologia que fins el moment només havia estat feta servir a submarins convertint-lo en el primer en ser certificat com resistent  a l’aigua pel Laboratori suís de rellotgeria.

Gràcies a aquesta innovadora maquinària, a 1955 Omega Seamaster es va sumergir a aigües australianes juntament al bus Gordon McLean que va superar els 62,5 metres de profunditat. No obstant, un any més tard va abandonar les profunditats per recòrrer una aventura sobre l’Atlàntic Nort en l’exterior de l’avió Douglas DC-6 demostrant així la seva gran versatilitat.

Resulta emocionant pensar que l’Omega Seamaster actual no s’assembla en res a aquella primera versió, sino que el que trobem ara està inspirat en el Seamaster 300 vintage llançat a 1957, any molt important per la firma ja que també van presentar el Railmaster i el Speedmaster.

Per 1963, l’Omega Seamaster ja estava consolidat com un dels més confiables rellotges de busseig, no obstant, l’oceanogràfic Jacques-Yves Cousteau el va posar a prova al programa experimental Precontinent II que es va portar a terme a la costa sudanesa del mar Roig. Això va posar a Omega com a competidor principal dels més emblemàtics i resistents rellotges del mercat: Blancpain Fifty Fathoms i Rolex Submariner.

Així què és fàcil comprendre per què la dissenyadora de vestuari guanyadora de l’Oscar, Lindy Hemming el va escollir com l’opció més autèntica per adornar el canell de l’agent més famós del món.

Ella va explicar – Vaig anar a una reunió d'attrezzo i attrezzo manual i vaig advocar per l'ús de l’Omega... Estava convencçuda de què el comandant Bond, un home de la marina, un bus i un discret cavaller del món, faria servir aquest rellotge -

Per la pel·lícula va escollir la versió contemporània dels que van ser entregats als bussos de la Royal Navy a finls de la dècada de 1960: el Omega Seamaster Professional Diver 300m.

Veure Omega Seamaster de segona mà

I malgrat el personatge de 007 ha anat canviant hi ha alguna cosa que romandrà constant amb cada Bond del futur; la seva afició pels martinis, vestits de cavaller elegants, autos ràpids i per suposat un fi rellotge al seu canell  més de la seva capacitat d’inspirar als homes a tenir un gran estil sota circunstàncies increïbles.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segna mà.

Raquel

Potser t’interessi:

Fortis: Una de les millors firmes de rellotgeria Suïssa?

Audemars Piguet de segona mà. Inversió bona o dolenta?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.