Què verificar a l'hora de comprar un rellotge de marca de segona mà?

Què verificar a l'hora de comprar un rellotge de marca de segona mà?

A l'hora d'adquirir un rellotge en el mercat d'ocasió cal fer algunes petites comprovacions per assegurar-te que estàs realitzant una bona compra. Però si el rellotge és de marca, hauràs de ser més exhaustiu amb les teves comprovacions.

En el post d'avui compartim amb tu uns interessants consells i recomanacions amb tot allò que hauràs de verificar sempre que vagis a comprar un rellotge de marca de segona mà.

NOTA: entenem com a rellotge de marca, aquells que podríem considerar com de luxe (Rolex, Omega, Breitling, Tag Heuer, Montblanc, Hublot, Bvlgari, Cartier, Rado, IWC, ...).

COMPRAR UN RELLOTGE DE MARCA

Comprar un rellotge de marca (o de luxe), encara que sigui de segona mà, és previsible que requereixi un desemborsament econòmic important. Per això, és important que siguis curós a l'hora de realitzar les corresponents verificacions i comprovacions abans de comprar el teu.

A continuació et mostrem les de major importància:

- Que sigui autèntic: els rellotges de marca són articles propensos a ser imitats i falsificats. Per això és important que facis una bona verificació sobre aquest aspecte. Si tens dubtes sobre la seva autenticitat, pot ser-te útil acudir a un rellotger especialitzat en rellotges de la marca en qüestió.

NOTA: si el rellotge té un preu de venda molt baix o el venedor mostra molta pressa per vendre’l, la nostra recomanació és que no el compris. Segurament es tracti d'una falsificació, d'un rellotge robat o que senzillament no funciona bé.

- El seu estat de conservació: verifica que el rellotge de marca es troba en bon estat i no presenta desperfectes importants (ratllades, cops, ...). Fixa't bé en la caixa, el vidre i en què la polsera o braçalet tanca correctament. Si la corretja és de pell, presta atenció a que el seu estat no és dolent (molt gastada, amb taques suor, ...).

- Ha de funcionar: comprova el correcte funcionament del rellotge de marca, ja sigui automàtic o de quars. Prova totes les perilles, botons, agulles, calendari, ... Has de verificar i veure que el rellotge funciona. En els rellotges de quars has de comprovar que la pila no estigui gastada, si és així, abans de comprar-lo sol·licita al venedor que la substitueixi per una de nova. Mai compris un rellotge si no estàs segur que funciona.

- El vidre: la majoria de rellotges de marca de segona mà disposaran de vidre de safir i per tant gairebé sempre es trobarà en bon estat. De totes maneres, recorda verificar-ho.

- Bisell giratori: hi ha infinitat de rellotges de marca que disposen de bisell giratori en la seva caixa. Has de verificar que el seu funcionament sigui l'òptim i que gira de forma correcta.

- Preu: el preu del rellotge ha d'anar d'acord al seu estat de conservació. Busca informació en webs i plataformes de segona mà per saber a quin preu s'està venent el mateix rellotge de marca que tu vols comprar. Desconfia de tots aquells rellotges amb un preu exageradament baix.

- Caixa original, certificat d'autenticitat, ...: sol·licita al venedor si disposa d'elles. Si és així, que t'ho lliuri amb el rellotge.

No deixis de visitar la secció de rellotges del nostre bloc, en la qual trobaràs molts més consells, recomanacions, trucs, ... sobre tot tipus de rellotges. Et seran de gran utilitat.

Aprofitem per recordar-te que a la nostra botiga online podrà comprar o vendre tot tipus de rellotges de marca de segona mà al millor preu i amb total garantia. Tot això sense moure't de casa i amb la major de les facilitats.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar un rellotge de marca de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.