Què fer al vendre un Omega Seamaster de segona mà

Què fer al vendre un Omega Seamaster de segona mà

El Seamaster de segona mà és un dels més afamats rellotges d'Omega i un dels seus models icònics. Aquest model va començar a fabricar-se el 1948 i engloba diferents sublínies com són el Diver, Terra, Planet Ocean, Ploprof, Bullhead, Railmaster, Seamaster 300, Semaster Bond, ...

Es fabrica tant en versions per a home com per a dona i tant de funcionament automàtic com de quars. I sens dubte, un dels models més venuts al mercat d'ocasió de rellotges de luxe.

Per tant, previsiblement serà un model amb una demanda suficient per no tenir problemes a l'hora de realitzar la seva venda, això si, per fer-ho de forma ràpida i al millor preu, hauràs de tenir en compte una sèrie de consells i recomanacions que enumerem en aquest post.

CONSELLS PER VENDRE UN OMEGA SEAMASTER

Per a una correcta venda del teu Omega Seamaster de segona mà i per poder-ho fer amb totes les garanties, hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes.

A continuació et mostrem els de major importància:

- Deixa clar el model exacte: hi ha infinitat de models Seamaster, per la qual cosa és important que especifiquis quin és el model exacte del teu rellotge de segona mà. Aquesta informació és vital per al possible comprador. Si no saps el model exacte pots dirigir-te a una botiga o concessionari oficial d'Omega i intenta que t'informin.

- Especifica el tipus funcionament: informa sobre si l'Omega Seamaster és de quars o de funcionament automàtic.

- Verifica que funcioni: abans de posar el rellotge a la venda, comprova que el seu funcionament és el correcte. Si el rellotge és de quars i no funciona, no oblidis substituir la pila.

- Neteja'l: abans de realitzar les fotos d'un previsible anunci de venda, és important que el netegis bé. Per a una correcta neteja utilitza aigua tèbia, sabó i una drap suau per assecar-lo. No utilitzis productes químics ja que podrien danyar el rellotge.

- Caixa original, certificat autenticitat i documentació: si disposes d'algun d'aquests elements (o de tots) no dubtis en afegir-los amb el rellotge. Sens dubte augmentarà les teves probabilitats de venda i podràs establir un preu de venda més elevat.

- El preu de venda: un cop sàpigues el model exacte del teu rellotge, busca per internet el preu al qual s'està venent al mercat de segona mà. Podràs esbrinar-lo buscant-ho en webs, botigues online o plataformes de segona mà (Chrono24, Ebay, Amazon, Renuevo, Wallapop, ...). A l'hora d'establir el teu preu, també hauràs de tenir en compte el seu estat de conservació.

- Realitzar un bon anunci: bàsic i imprescindible per poder vendre el teu Omega Seamaster de segona mà. Dedica un bon temps a realitzar el teu anunci de venda. Redacta un títol i una descripció que sigui de qualitat i sense faltes d'ortografia. Hauràs especificar informació relativa a l'estat exacte de conservació del rellotge. Dóna detalls de l'estat de la caixa, el braçalet, ... Informa sobre el model exacte, tipus de moviment, si disposa d'accessoris, ... Així mateix, és encara més important que acompanyis l'anunci de fotografies. Fes fotos del rellotge tipus general i detall (quantes més fotos millor). No oblidis que les fotografies han de ser de qualitat i ben il·luminades. Realitzar fotos amb un fons blanc, ajudaràs a destacar el teu rellotge.

- Petit contracte de compravenda: els rellotges Omega Seamaster, tot i ser de segona mà, segueixen tenint un import considerable o fins i tot molt elevat. Per això, és recomanable que facis un petit contracte de compravenda on quedi clar tota la transacció (nom i cognoms comprador i venedor, model exacte del rellotge, import, una fotografia del rellotge, data, les dues firmes, ...)

Finalment i si estàs interessat a realitzar la venda del teu rellotge Omega (o altres rellotges de luxe), no deixis de visitar la nostra botiga online on podràs fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Paguem en 24 hores des de la recollida gratuïta del rellotge al teu domicili. El nostre millor aval són els més de 20 anys d'experiència en el sector i els milers de clients satisfets.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.