Què comprovar al comprar un rellotge IWC de segona mà?

Què comprovar al comprar un rellotge IWC de segona mà?

Comprar un rellotge de luxe de la marca IWC al mercat d'ocasió permet que puguis fer-te amb un d'aquests rellotges suïssos a un preu molt inferior al que podria costar-te nou en botiga. Sens dubte, una excel·lent forma per estalviar alguns diners.

Per fer-ho i per garantir que la teva compra sigui tot un èxit, tan sols hauràs de tenir en compte diversos aspectes que enumerem en aquest post.

CONSELLS PER A COMPRAR UN RELLOTGE IWC

Al comprar un rellotge IWC de segona mà no només t'has de fixar en què el seu preu sigui atractiu i competitiu, sinó que hi ha molts altres factors a tenir en compte, així com certes comprovacions a les què has de prestar atenció. A continuació, et mostrem els de major importància:

- El seu estat de conservació: has de fer un examen visual del rellotge per totes les seves parts i assegurar-te que no presenti cops, ratllades, petits trencaments o qualsevol altre desperfecte. El seu estat ha de ser bo. Tot i que la majoria de rellotges IWC disposaran de vidre de safir i per tant no hauria de tenir cap ratllada, no deixis d'observar bé el seu vidre.

- Que sigui autèntic: són rellotges de luxe i per tant susceptibles de ser falsificats. Observa bé tots i cada un dels detalls de rellotge (logo, nivell d'acabats, lletres, números, ...) i comprova que siguin de qualitat. Tingues present que la majoria de rellotges IWC brillen en la foscor, per la qual cosa si la seva brillantor és pèssima o inexistent, pot ser que no estiguis davant d'una unitat original. Així mateix, tots els IWC disposen del seu logo inscrit a la corona. Finalment, també t'has de fixar en el seu preu. Si aquest fos exageradament baix, la nostra recomanació és que no el compris; segurament el rellotge sigui fals o de dubtosa procedència.

- Ha de funcionar: mai compris un rellotge si no has verificat que funciona correctament. En el cas d'un rellotge automàtic que no funciona, fàcilment aconseguiràs posar-lo en marxa. Però si el rellotge és de quars i no funciona, abans de comprar-lo hauràs de sol·licitar al venedor que canviï la pila per una de nova.

- La corretja o braçalet: comprova que no estigui en mal estat i que tanca correctament. Així mateix, també t'hauràs de provar el rellotge i assegurar-te que la corretja no et va petita. En el cas que et vagi gran, sempre podràs fer-la més petita.

- Elements a comprovar: no oblidis comprovar alguns elements com són el bisell giratori, botons, corona, funcions data i cronòmetres, posada en hora, ...

- Documentació i caixa: sol·licita al venedor si disposa d'aquests elements. Si és així, recorda-li que t'ho lliuri juntament amb el rellotge.

- Preu: busca per internet el mateix model de rellotge IWC de segona mà que vagis a comprar. Fixa't en si el que t'ofereixen té un preu competitiu i d'acord amb els pugui demanar la competència. Recorda que el preu final sempre ha d'anar d'acord al seu estat de conservació.

- Anuncis online: si vas a comprar el rellotge IWC en algun portal, plataforma, botiga en línia, ... sempre has de decantar-te per aquells anuncis en què es mostri el rellotge en qüestió. Evita aquells anuncis en què només es mostren imatges genèriques de el rellotge.

Esperem que aquests breus consells t'hagin estat d'utilitat. No deixis de visitar la nostra botiga online en la qual trobaràs infinitat de rellotges de luxe de segona mà de les millors marques (IWC, Rolex, Omega, Breitling, Tag Heuer, Hamilton, ...). Oferim 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar en línia un rellotge de luxe

Com comprovar que un rellotge de marca és autèntic

Consells per vendre un rellotge IWC al mercat d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.