Tria la polsera ideal per al teu rellotge

Tria la polsera ideal per al teu rellotge

A l'hora de decidir-te per una corretja de rellotge has de mirar si li penses donar molta utilitat o ús esportiu o si la vols d'un estil específic. És important que la corretja sigui coherent amb l'estil del rellotge i l'ús que penses donar-li.

Per tant, abans de decidir-te per una o altra és important que prestis atenció a certs aspectes que et mostrem a continuació. Hauràs de triar la més adequada en funció del material i el seu estil.

ESCOLLIR UNA POLSERA PER AL RELLOTGE

Això pot resultar-te útil si estàs pensant en canviar el braçalet per un més nou i que d'un renovat aspecte a el rellotge. Tingues present que en ocasions i en especial en els rellotges de segona mà, un simple canvi de corretja pot fer que aquest llueixi com si fos nou.

Et mostrem diversos punts en què fixar-te a l'hora de comprar una polsera, corretja o braçalet per al teu rellotge.

Triar una corretja de rellotge en funció del seu material

- Corretja de pell: són una bona elecció per al rellotge de vestir. Pots triar entre pell natural o sintètica. La natural sol estar fabricada en pell de vedell. És de tacte suau i la superfície es veu natural amb marques. La sintètica en canvi, tot i que és menys elegant, si està ben fabricada pot ser que aguanti millor el pas del temps.

- Corretja metàl·lica: és la més idònia per a l'ús diari donada la resistència i facilitat de posar i treure. Les més usuals són les d'acer i titani.

- Corretja de cautxú: és còmoda, lleugera, resistent i fàcil de rentar. Ideal per a rellotges esportius i de busseig.

- Corretja de niló: elegants i de look més casual. Són resistents i lleugeres i s'adapten a qualsevol disseny dins d'una àmplia gamma de colors. Atès que és un material barat, et pots permetre tenir més varietat per canviar-li al teu rellotge.

Corretges disponibles en funció del seu estil

- Corretja NATO: aquesta corretja va néixer als anys 70 per a ús militar a la Gran Bretanya pels soldats de l'OTAN. És molt fàcil de canviar ja que està fabricada en una sola peça que passa per sota dels ressorts de fixació, el que la fa molt pràctica i assegurant el rellotge al teu canell. Són assequibles ja que es fabriquen en teles de niló.

- Corretja Zulu: semblants a les corretja NATO però es fabriquen amb materials més gruixuts i sivelles més grans, pel que estan destinades a rellotges grans.

- Corretja Milanesa: originàries de Milà. Són les ideals per als rellotges vintage ja que és una malla gruixuda i suau de metall, però també queden bé en rellotges moderns.

- Corretja Perlon: es fabriquen en tela teixida, semblant a la fibra de niló però molt més dur i rígid, i té un disseny entrecreuat similar a una cistella, el que la proporciona transpirabilitat. No té forats de manera que la punta de la sivella llisca mitjançant el trenat.

- Corretja tipus ral·li: es caracteritzen per tenir grans perforacions entre la sivella i el rellotge, el que les fan lleugeres i fresques per l'estiu. Estan inspirades en els guants de carrera que es feien servir antigament. Es sol usar en rellotges clàssics tipus cronògraf.

- Corretja Bund: és un tipus de corretja d'aviador, de pell, ideada durant la Segona Guerra Mundial per impedir que la superfície metàl·lica de l'rellotge entrés en contacte amb la pell. És una bona opció per al que és al·lèrgic a l'metall, però per contra un inconvenient per utilitzar en zones càlides.

- Corretja Oyster: Ideada per Rolex en 1930. És de les més usades de corretges metàl·liques. Té un disseny robust, de tres baules gruixuts units per una barra central, el que la fa més resistent al disminuir punts de ruptura, però també més rígida.

- Corretja President: utilitzada originàriament en el Rolex Day-date de 1956 (rep el nom perquè Rolex va oferir el cronòmetre 150000 al president Eisenhower). És similar a l'Oyster però amb més baules i més curts. Això elimina el problema de rigidesa però és menys duradora encara que no és realment un problema ja que són d'alta qualitat.

- Corretja Jubilee: un altre tipus de corretja de Rolex, llançada al 1945 per acompanyar el Datejust. Barreja baules gruixos de color mat als costats amb baules estrets i polits al centre.

No deixis de visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs comprar infinitat de rellotges de luxe de segona mà. Disposem de rellotges de les millors marques (Omega, Rolex, Tag Heuer, Chopard, Breitling, Cartier, ...) totalment revisats pels nostres experts rellotgers. Oferim 15 dies de

prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Rellotges de marca de segona mà

Consells i recomanacions sobre rellotges

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.