Manteniment i neteja del teu rellotge de luxe

Manteniment i neteja del teu rellotge de luxe

Els rellotges de luxe són màquines del temps complexes que si tenim cura degudament funcionaran durant molts anys, aconseguint així que passin de generació en generació. El preu dels rellotges de luxe sol ser elevat, pel que millor assegurar-nos del seu òptim manteniment per no perdre la inversió inicial realitzada. No ens queda una altra que cuidar-los perquè es mantinguin en el millor estat possible i funcionin com el primer dia. 

Els fabricants solen aconsellar fer una revisió periòdica dels mateixos cada 3 anys  un centre de reparació oficial o rellotger especialitzat. Aquestes revisions són funamentals per detectar petites anomalies que poguessin afectar al funcionament adequat del rellotge i per tant solucionar-ho abans de que es converteixi en  un mal més sever. A aquests controls el rellotger no només comprova el funcionament bàsic sino també la seva estanqueitat i les seves funcions de moviment. 

Un altre dels aspectes per garantir el bon manteniment del teu rellotge de luxe és la seva neteja, aquesta ha de ser adequada, d’aquesta forma evitaràs que s’embruti la seva part interior. La bruticia i la pols solen adherir-se als vidres amb rapidesa pel que és important fixar-se per tenir cura. 

També és convenient evitar sumergir-lo de forma directa dins de qualsevol líquid, independentment de que els rellotges siguin resistents a l’aigua. 

La millor manera de netejar el teu rellotge és fent servir un mocador o un raspall petit i suau. I per suposat no fregar-lo exageradament ja que podries ratllar el vidre i la corretja. Per una altra banda, tampoc recomanem fer servir sabons forts o clor per no deteriorar el material de fabricació. Si existeix bruticia, humiteja lleugerament un drap amb aigua tèbia i eixuga’l fent servir un altre drap sec. La sal i el clor són elementos corrosius. Si els has sumergit, el més recomanable és passar-los després sota l’aigua de l’aixeta i eixugar-los ràpidament. La millor manera de mantenir el teu rellotge quan no el fas servir és en la seva caixa original, no amb altres joies ja que podrien danyar el vidre i embrutar altres elements del rellotge.

 

Como sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel

Potser també t’interessi:

Diferents tipus de manetes d’un rellotge

La luminiscència dels rellotges

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.