Invertir en un Rolex: Val la pena?

Invertir en un Rolex: Val la pena?

Si hi ha un tipus d’inversió que ha demostrat ser a prova de crisis, és la d’un rellotge Rolex. A més de ser un article clàssic i luxós, l’aceptació dels seus clients, la seva qualitat i durabilitat aporten seguretat a la teva inversió i a més compleixen la seva funció de donar el temps! Podem portar-lo a diari, ens ajuda a expresar el nostre estil i podem passar-lo de generació en generació. 

Existeixen alguns models de coleccions especials o edicions limitades que en el futur aconsegueixen imports superiors respecte al preu original de compra, o bé es mantenen.  Alguna vegada t’has preguntat quin és el rellotge més codiciat? Fins el moment l’exemplar més car subastat (per un import de només 15 millions de dólars) és el Rolex cosmograph daytona del pilot Paul Newman. Es clar, aquests imports s’aconsegueixen no només pel rellotge en sí sino per la història que hi ha radera.

Un gran exemple per convence’t d’invertir en Rolex és el que succeeix amb el GMT MASTER II Pepsi, va ser llençat per primera vegada en 2014 en or blanc malgrat l’èxit l’èxit instantani va succeïr amb la següent versió realitzada en acer. Aquest disseny reb el seu nom pel color del bisel en vermell i blau a més de comptar amb una novetat: la corretja jubilee, que fins el moment havia estat reservada pels datejust. Actualment nou té un preu de 9200 euros mentres que de segona mà el podem trobar per 14000 euros. El mateix passa amb el model “Batman” idèntic al “Pepsi” però amb l’esfera en blau i negre. En segona mà pot arribar fins a 5000 euros per sobre del seu preu original. Inclús el submariner “Hulk” (bisel i esfera en verd) per força més preu el trobem de segona mà o el “Kermit” (amb esfera negra i bisel en verd) essent escassos pel que es paga molt més que el preu original.

Això no és tot! Hauries de posar-te a la cua si desitges fer-te amb un Rolex Submariner, un Daytona, un Sea- Dweller o un GMT-Master II nous, ja que hi han llargues llistes d’espera i si et  preguntes, què fer si ets una mica impacient? Només queda adquirir-lo a un preu més elevat en els mercats de segona mà. Hauries de tenir present que els preus poden pujar inclús per tan sols una variant com el seu color, així passa en el cas de Rolex explorer II, amb dial blanc, està més sol·licitat que en negre, ja que aquest és menys comú.

En definitiva, amb Rolex el valor es mantindrà o augmentarà degut a que són clàssics i/o segons la seva escassetat, sigui un Rolex vintage o sigui actual Rolex esportiu.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel

Potser t’interessi:·

Manteniment i neteja del teu rellotge de luxe

Diferents tipus de manetes en un rellotge

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.