Descobreix els diversos estils de rellotges

Descobreix els diversos estils de rellotges

Clic aquí per comprar un rellotge.

A l'hora de comprar un rellotge de luxe de polsera, hauràs d'escollir entre els diferents tipus que hi ha al mercat. A continuació i per ajudar-te a realitzar la teva compra, et mostrem el diversos estils de rellotges segons temàtica i aspecte.

- Rellotges clàssics: són els més formals i els que combinen millor amb vestit d'home. La majoria són analògics. Són de dissenys simples, amb corretges de cuir, acer o or. També hi ha rellotges amb cronògrafs o esportius.

- Rellotges de busseig: són dels estils preferits. Són resistents i atractius en disseny. La caixa i vidre són de bona mida, resistents a l'aigua i pressió perquè no es trenquin durant la immersió. Compten amb un bisell giratori amb diverses senyals lineals o numèriques; aquestes senyals i quan la fletxa central coincideix amb la maneta dels minuts, indica el temps que s'ha estat submergit. A més, també compta amb luminiscència en el dial perquè es vegin bé les manetes sota l'aigua on hi ha menys llum. Exemple dels rellotges d'aquest estil més atractius i adquirits són el Rolex Submariner i l'Omega Seamaster.

- Rellotges de carreres: un altre dels estils que podríem catalogar com a favorit. Segueixen una estètica del món del motor o qualsevol esport de carreres, per exemple, regates. Té servei de cronòmetre amb sub-dials per indicar amb precisió els minuts i segons que han passat durant la carrera i un bisell giratori que funciona com a taquímetre. Exemples de rellotges d'aquest tipus són el Rolex Daytona, l'Omega Speedmaster i el Tag Heuer Carrera.

- GMT: desenvolupats per Rolex i l'aerolínia Pan Am. Aquests rellotges porten una segona maneta per a les hores a manera "dual time" de manera que l'agulla normal indica l'hora en un determinat lloc i l'addicional es pot ajustar a la d'un altre país. Aquest tipus de rellotge es va inventar per reduir l'efecte "jet-lag" en els vols de llarga durada.

- Rellotges d'aviador: segueixen una estètica dels indicadors analògics que porten els avions a la cabina de comandaments. Era fonamental realitzar càlculs de navegació durant el vol pel que devien ser molt exactes. Un clar exemple d'aquest tipus és el Breitling Navitimer.

- Rellotges militars: rellotges amb disseny simple per tal que sigui llegible ràpidament i sense lloc a equívocs. Així mateix, la caixa d'un rellotge militar requeria de certa resistència als cops.

- Rellotges espacials: a mesura que es va anar evolucionant, els rellotges eren capaços d'operar en gravetat zero i solien comptar amb un indicador en format 24h ja que a l'espai el Sol no surt i es posa igual que a la Terra.

- Rellotges ABC: rellotges pensats per al món de la muntanya. Compten amb altímetre, baròmetre i brúixola. Però molts porten més altres indicadors com GPS, termòmetre, indicador de fase lunar ... Exemples de rellotges ABC són els Suunto, Garmin, Tissot T.Touch Expert, ...

- Rellotges Skeleton: són rellotges analògics i mecànics, en la qual la maquinària és visible des de l'exterior del rellotge; ja sigui des de la part frontal, posterior o mitjançant qualsevol altre tipus d'obertura.

Si estàs interessat/da en comprar algun rellotge de luxe de segona mà, no deixis de visitar la nostra botiga online. En ella disposem d'infinitat de rellotges de les millors marques (Omega, Tag Heuer, Breitling, Rolex, ...) d'una gran varietat d'estils. Tots ells han estat verificats i comprovats pels nostres experts rellotgers i compten amb 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Raquel

Altres posts relacionats:

Tria la polsera ideal per al teu rellotge

Què comprovar al comprar un rellotge de marca de segona mà?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.