Consells per vendre un rellotge CARTIER de segona mà

Consells per vendre un rellotge CARTIER de segona mà

Clic aquí per vendre el teu rellotge Cartier.

Els rellotges Cartier són rellotges de luxe, d'alta gamma, i dirigits a un públic d'elevat nivell. Per això, si estàs pensant en vendre un d'aquests rellotges en el mercat d'ocasió, hi ha certs aspectes als quals hauràs de prestar especial atenció.

Per ajudar-te a fer-ho, en el post d'avui compartim una sèrie de consells, recomanacions i trucs per ajudar-te a vendre rellotges Cartier de segona mà.

VENDRE RELLOTGE CARTIER DE SEGONA MÀ

Els rellotges Cartier, tot i ser de segona mà, segueixen sent rellotges d'elevat preu, per tant hauràs de cuidar al màxim tots els aspectes relatius a la seva venda per garantir que puguis fer-ho al millor preu i amb èxit.

Encara que alguns d'aquests consells són específics per a realitzar la venda a internet, la majoria et resultaran útils tant per a la venda presencial com per a la seva venda online. Vegem els que considerem de major importancia:

1.- Model del rellotge: hi ha infinitat de models de rellotges Cartier i fins i tot variacions (o versions) d'un mateix model. Per això, és important que esbrinis el model exacte del teu rellotge per poder oferir la màxima de la informació sobre el rellotge al possible comprador. Així mateix, el model també et serà d'utilitat a l'hora de fixar el teu preu de venda.

2.- Tipus de funcionament: sempre has d'especificar si el teu Cartier és de funcionament automàtic o de quars, ja que pot resultar una factor determinant per al comprador. El preu de venda també dependrà d'això.

3.- Models antics i models d'or: tingues present que els rellotges d'or sempre disposaran d'un preu superior o molt superior a qualsevol rellotge Cartier realitzat en acer. També has de parar atenció a aquells rellotges Cartier antics, ja que podrien tractar-se de veritables antiguitats o models vintage i el seu preu de venda podria ser elevat.

4.- Estat de conservació: al tractar-se d'un article de luxe de segona mà és important que siguis escrupolós a l'hora d'especificar quin és l'estat de conservació real del teu rellotge Cartier. No oblidis netejar bé el teu rellotge abans de vendre’l, d'aquesta senzilla manera aconseguiràs transmetre una major garantia i confiança.

5.- La corretja o braçalet: comprova que no presentin errors, deterioraments i que tanca correctament. Les corretges de pell són les que menys aguanten el pas del temps, de manera que si el teu Cartier en disposa d'una en mal estat, pot ser interessant i rendible canviar-la per una de nova.

6.- Inscripcions o gravats: molt de compte si el teu rellotge Cartier presenta algun tipus d'inscripció o gravat (nom, data, inicials, ...), ja que el seu preu de venda haurà de ser inferior.

7.- Preu: recomanem que busquis el teu mateix model de rellotge en qualsevol de les webs o plataformes de segona mà existents. D'aquesta manera podràs esbrinar a quin preu ho està venent la "competència" i podràs posar un preu de venda que sigui competitiu. Si la web de segona mà permet filtrar per rellotges venuts, millor que millor ja que el que importa és el preu final pel qual s'ha venut el rellotge, no el preu inicial que pugui demanar el venedor. Recorda que el teu preu de venda haurà d'anar d'acord a l'estat de conservació del rellotge.

8.- Anuncis i fotos: a l'hora de realitzar el teu anunci online, tant els textos com les fotografies han de ser de qualitat. Evita realitzar títols i descripcions que presentin faltes d'ortografia ja que no ajuda a transmetre garantia. Així mateix, recorda que les fotografies han de ser de qualitat i han d'estar ben enfocades i il·luminades. No oblidis que a l'hora de realitzar les teves fotos, un fons blanc ajudarà a realçar l'article.

9.- Caixa i accessoris: si disposes de la caixa original, certificat autenticitat, instruccions, ... no oblidis afegir-los amb el rellotge.

10.- Facilita el pagament: més que recomanable, sobretot si penses realitzar la venda online del teu rellotge. Has d’oferir totes les facilitats perquè un possible comprador pugui pagar-te. Alguns dels mètodes de pagament més recomanables són Pagament en efectiu, transferència bancària, contra reemborsament i PayPal.

Finalment, volem acabar recordant-te que a Renuevo disposem de més de 20 anys d'experiència en el sector de segona mà i que estem especialitzats en la compra de tot tipus de rellotges de luxe (Cartier, Rolex, Omega, Tag Heuer, Breitling, ...). Et convidem a visitar-nos a través de la nostra botiga online.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar abans de comprar un rellotge Cartier usat

Vendre rellotges de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.