Consells per vendre un Garmin Edge de segona mà

Consells per vendre un Garmin Edge de segona mà

Clic aquí per vendre el teu Garmin Edge.

Sempre que vulguis vendre un equip Garmin Edge al mercat d'ocasió, ja sigui via online o de forma presencial, és important que tinguis en compte certs aspectes per realitzar-ho amb totes les garanties.

Per ajudar-te a fer-ho, en el post d'avui et mostrem un seguit de consells i trucs perquè puguis vendre el teu ciclocomputador Garmin Edge de segona mà.

NOTA: vàlid per vendre qualsevol model de la sèrie Edge de Garmin (Edge 1030, Edge 1000, Edge 20, Edge 25, Edge 820, Edge Explore 820, Edge 520, Edge Touring, Edge, 510, Edge 500, Edge 705, Edge 810, Edge explori 1000, ...).

VENDRE EL TEU GARMIN EDGE DE SEGONA MÀ

Els ciclocomputadors (o comptaquilòmetres) GPS Garmin Edge són un dels gadgets preferits dels ciclistes que busquen un equip capaç de monitoritzar totes les seves sortides o entrenaments.

Per això i a causa de la gran demanda existent d'aquest tipus d'ordinadors GPS per bicicleta, vendre el teu Garmin Edge de segona mà no ha de resultar-te massa difícil i serà una excel·lent forma de guanyar diners; ja sigui per treure rendiment a un que no utilitzis, o per fer-te amb una mica de diners per invertir en un equip Garmin més modern.

Els principals aspectes als quals hauràs de prestar atenció abans de vendre el teu Garmin Edge són:

1.- Neteja'l bé: és important que l'aspecte visual del Garmin Edge sigui l'òptim, ja que com més net, més garantia transmetrà. Així mateix, com més gran sigui la seva neteja, més probabilitats de realitzar la teva venda.

2.- Suport + Gomes: no oblidis comprovar que disposes de les gomes necessàries i el suport per subjectar l'equip Garmin al manillar o potència (o tots dos) de la bicicleta.

3.- Targeta de memòria: hi ha alguns models que permeten introduir una targeta de memòria per ampliar l'emmagatzematge de rutes, tracks, mapes, ... Si en disposes d'una, no oblidis retirar-la abans de vendre el teu Garmin Edge. Si tens la intenció d'oferir-la juntament amb el dispositiu, recorda especificar-ho en l'anunci de venda.

4.- Prova’l bé: recomanem que abans de vendre’l comprovis que el Garmin Edge funciona correctament i no presenta errors. Fes una verificació de les funcions més utilitzades.

5.- Fer un reset: abans de vendre-és interessant que facis un reset al dispositiu, per d'aquesta manera deixar-lo com si fos nou. Així mateix també s'eliminaran totes les teves configuracions i dades que hagis introduít.

NOTA: disposes d'informació sobre com pots fer un "hard reset" en l'apartat de Suport Tècnic del web de Garmin.

6.- Anunci de qualitat: a l'hora de realitzar un anunci de venda és important que siguis acurat i que aquest sigui de qualitat. Realitza una bona descripció i sense faltes ortogràfiques en la qual quedi especificat el model, el seu estat de conservació, els seus accessoris i altres detalls que poguessin interessar al comprador. No oblidis que encara més important són les fotos que facis. Aquestes han de ser de qualitat i han d'estar ben enfocades i il·luminades.

7.- Accessoris i sensors: adjunta tots els accessoris que tinguis (suports, gomes, fundes, cable carregador, targeta de memòria, ...) i sensors diversos (Velocitat, cadència, cinta pulsòmetre). Si també disposes de la caixa original, no oblidis adjuntar-la.

8.- Preu: busca en alguna de les plataformes o webs de compravenda de segona mà, quin és el preu al qual s'està venent el teu mateix Garmin Edge. D'aquesta manera podràs posar un preu de venda que sigui competitiu.

9.- Accepta tot tipus de pagaments: a l'hora de pagar-te, el comprador ha de tenir les màximes facilitats perquè pugui fer-ho. Ofereix tots els mètodes de pagament possibles (transferència bancària, pagament en efectiu, contra reemborsament, PayPal, ...)

Aprofitem per informar-te que a la nostra botiga online podrà comprar o vendre tot tipus d'ordinadors GPS per bicicleta (o ciclocomputadors) de segona mà de les millors marques (Garmin, Polar, TwoNav ...). Oferim totes les facilitats per a què puguis ferla teva compra o venda d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I tot amb la màxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Què comprovar abans de comprar un Garmin Edge usat

Consells per comprar un GPS esportiu o de muntanya de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.