Començar a coleccionar Rellotges

Començar a coleccionar Rellotges

El coleccionisme de rellotges està incrementant desde ja fa temps, es a dir, el fet de tenir varis exemplars no era tan comú fa unes dècades quan només es feien servir per pura necessitat. Avui en dia els homes i dones se senten atrets per adquirir rellotges clàssics, peces de segona mà carregades d’història o edicions limitades. Al realitzar aquesta especial primera compra a molts se’ls hi obre la porta al món del coleccionisme.

El coleccionista sol enamorar-se d’una determinada classe, marca o estil de rellotge, evidentment és necessari que encara funcioni i contingui totes les seves peces i components. Aquest ampli univers et permet decantar-te per rellotges de vestir (de luxe), rellotges esportius, rellotges contemporanis o rellotges vintage, Tens infinitat de marques i models per escollir!

Trobar el rellotge adequat pot portar setmanes, mesos o inclús anys en alguns casos, malgrat la teva colecció també dependrà dels diners que desitgis i puguis invertir.

T’has preguntat alguna vegada quins rellotges són els que adquireixen més importància entre els coleccionistes? Probablement aquells que són commemoratius! Peces a on la marca del rellotge homenatja algún aconteixement o personatge de renom.

Ser coleccionista d’una marca en concret pot fer que t’especialitzis més i més en ella, convertint-te lentament en un expert. Així podràs compartir coneixements amb altres membres de la comunitat! Existeixen varis fòrums de rellotges a on podràs personalitzar i trobar el model edició desitjat, és del més divertit per un coleccionista. També existeixen fires a diferents països a on podràs intercanviar, comprar o vendre rellotges.

Generalment un coleccionista busca rellotges que siguin del seu estil, atractius i que els pugui portar, essent vistosos, a l’igual que qualsevol altre accessori o roba. I com no, destacar que són un regal perfecte per una cerimònia especial com uncasament, un aniversari o una graduació. A més, ja hem comentat a un altre post que poden ser una gran inversió.

Així que no dubtis en visitar la nostra web  per trobar rellotges de luxe i edicions limitades a bon preu.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel

Potser t’interessi:

Invertir en un Rolex: Val la pena?

Què son les joies d’un rellotge?

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.