3 Marques de luxe de moda i joies que fabriquen excel·lents rellotges

3 Marques de luxe de moda i joies que fabriquen excel·lents rellotges

Quan pensem en rellotges de luxe ens ve a la ment rellotges tipus Rolex, Breitling, Omega, Patek Philippe i no dubtem que són bons rellotges. Però hi han marques de luxe dedicades a la fabricació d’altres productes productes que també es van animar a vendre rellotges que estan a l’alçada  dels seus competidors  de gamma alta. Potser tenim la idea preconcebuda de que al no ser firmes que es dediquen exclusivament a l’el·laboració de rellotges no són tal bons, però avui volem desmitificar aquest concepte.

Marques com Hermes, Bvlgari i Montblanc són un clar exemple. Gràcies als seus dissenys, innovacions tècniques i bones campanyes de marketing s’han fet un lloc en el món de la rellotgeria.

Bvlgari

La casa és conoguda per les seves èpiques joies i accessoris, a l’any 1940 va treure el rellotge Bvlgari Serpenti i en 1980 la marca de rellotges va passar a denominar-se Bulgari Haute Horlogerie SA. Avui en dia la marca crea moviments, caixes, dials i braçalets. A partir del 2012 va aconseguir le seva popularitat amb el rellotge Octo, amb caixa octogonal, el que el feia diferent en model.

Montblanc

Ha el·laborat articles d’escriptura desde 1906 però recent va crear el seu primer rellotge a 1997, el Star. Aquest model es va basar en la famosa ploma Meisterstück. Quan pensem en un rellotge Montblanc ens imaginem un rellotge clàssic de vestir, però en els seus catàlegs veiem cronògrafs vintage i ha sabut competir amb els seus cronògrafs i cronòmetres de Minerva en preus amb rellotges com Breitling Navitimer i Tag Heuer Autavia.

Hermès

Va passar de dissenyar arnesos de cavall a fer-se famós per la invenció de la cremallera i per tenir llesta per les bosses Birkin. Avui fabrica bosses, roba, perfums i rellotges. Referent als rellotges, el seu primer llançament va ser el model Arceau, seguit del Clipper i el Cape Cod. Eren rellotges sense complexitat tècnica però que van aconseguir el seu èxit per per la seva ojes sin complejidad técnica pero que alcanzaron su éxito por soriginalitat en el disseny, la qualitat dels materials i un preu ajustat. Fins 1999, La Montre Hermès només produia rellotges de dona de quars. Però a partir del 2003 per conquerir la legitimitat rellotgera van fabricar mecànics essent el primer el model Dressage, amb mecanisme Vaucher.

Esperem que aquest breu resum t’hagi servit i ara sí, et sorprenguis amb la gran varietat d’exemplars que pot oferir el sector de luxe.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Raquel

 

Què són les joies d’un rellotge?

Començar a coleccionar rellotges de luxe

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.