2 rellotges Zenith que has de conèixer

2 rellotges Zenith que has de conèixer

Si existeix una firma de rellotges que busca inspirar a les persones a realitzar els seus somnis, és Zenith. Per què diem això? Perquè resulta que aquesta aclamada companyia desde la seva fundació al 1865, a més de convertir-se en la primera manufactura moderna rellotgera ha estat representada per selectes figures que han somniat en gran i aconseguit allò impossible. Et preguntes qui ha portat un Zenith? Personatges històrics tan importants com l’aviador Louis BlériotGandhi i fins un dels millors quarterbacks de la NFL de fútbol americà, l’aclamat esportista Aaron Rodgers qui va ser ambaixador a l’any 1969, mateix moment en què Zenith va iniciar la revolució micromecànica.

Malgrat que la luxosa firma de rellotges té un gran catàleg amb models excepcionals, hi han dues maravelles que no et pots perdre.

ZENITH EL PRIMERO

Icona de la rellotgeria suïssa. Va ser el primer cronògraf automàtic integrat de la història i per això se’l va bategar amb aquell nom. És capaç de mesurar fraccions d’una dècima de segon gràcies al seu volant que oscil·la a una velocitat de 36.000 alternances per hora. Evidentement, malgrat manté la seva essència ha anat canviant durant els anys.   

ZENITH DEFY XTREME

Zenith va presentar la colecció Defy a finals dels anys 70. Rellotge esportiu robust amb caixa de titani de 46,5mm amb un extravagant disseny. Cronògraf Defy Xtreme hermètic fins 1000m. Disposem d’aquesta meravella de rellotge a la versió esquenemos de esta maravilla de reloj en la versión esqueletitzada per poder admirar el seu moviment a l’anvers. El Zenith Defy Xtreme val més de 10.000 €, malgrat no hi ha de què preocupar-se, a Renuevo el pots aconseguir per menys de la meitat! 

No te’n oblidis! Pots visitar la nostra web per veure tots els models i marques de rellotges disponibles: fes clic aquí 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Raquel. 

Potser t’interessi:

Començar a coleccionar Rellotges

3 marques de luxe de moda i joies que fabriquen excel·lents rellotges

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.