Els problemes i errors més comuns d'un iPhone 5 de segona mà

Els problemes i errors més comuns d'un iPhone 5 de segona mà

L'iPhone 5 segueix sent un mòbil de gamma alta amb unes característiques i especificacions més que vàlides per a la majoria d'usuaris. Però si estàs pensant en comprar un d'aquests mòbils en el mercat de segona mà, hi ha certs aspectes que has de tenir en compte.

En el post d'avui, et mostrem els principals problemes i errors de funcionament de l'iPhone 5. Abans de fer la compra, hauràs de comprovar que no en presenta cap d'ells.

NOTA: al final del post t'adjuntem un seguit de links en els quals trobaràs informació interessant i que també pot ser-te útil a l'hora de comprar un iPhone 5 de segona mà.

FALLADES I ERRORS TÍPICS DE L'IPHONE 5

Tots els mòbils de segona mà són diferents i cadascun d'ells té les seves pròpies particularitats. Això si, hi ha certs errors que poden ser comuns en algun model en concret. A continuació, trobaràs alguns dels errors i problemes que solen presentar-se en un iPhone 5: (unitats defectuoses de fàbrica)

NOTA: alguns d'aquests errors poden desaparèixer al actualitzar el sistema operatiu (iOS) de l'iPhone. Per això, recorda comprovar si tens actualitzat l'iPhone 5 a la versió més recent.

1.- Problemes amb la pantalla: no ens referim a píxels morts o taques en pantalles, sinó a una mena de bombolles que poden haver aparegut a la superfície de la pantalla. Comprova tota la superfície de la pantalla a la recerca d'elles. Ja de pas, i per si de cas, verifica que la pantalla no presenti línies verticals de color (normalment groc).

2.- Cos o carcassa ratllada o colpejada: la carcassa exterior de l'iPhone 5 és bastant més delicada i fràgil que la dels altres models de mòbils iPhone. Molts dels seus propietaris s'han queixat sobre aquest aspecte. Per això, comprova totes les parts de la carcassa exterior (laterals i part posterior) a la recerca de ratllades o petits cops.

3.- Problemes amb el Wi-Fi: intenta connectar-te a diverses i diferents xarxes Wi-Fi. Comprova que no tinguis problemes a l'hora de connectar-te a elles.

4.- Línies en el teclat: en algunes unitats, a l'activar el teclat del mòbil es mostren en pantalla unes línies sobre d'ell. No és un problema greu, però aquestes línies no haurien d'aparèixer.

5.- Problemes amb la càmera: s'ha detectat un problema que ocasiona que al fer fotografies amb molta llum, aquestes apareguin de color morat / lila (no tota la fotografia, només les parts més il·luminades). Aquest tipus d'anomalia no passa en cap altre model d'iPhone.

6.- Problemes amb el sistema d'enfocament: comprova el funcionament de la càmera del darrere realitzant diverses fotografies. Tracta a realitzar diferents fotografies enfocant en diferents zones, ja que s'han detectat unitats d'iPhone 5 en les que el sistema d'enfocament falla.

7.- Errors botó Home i/o Encesa: hi ha ocasions en què algun d'aquests botons (o tots dos) tendeixen a quedar-se "clavats", és a dir, com si es quedessin enfonsats o premuts. Prova tots dos botons prement-los diverses vegades i comprova que el seu funcionament és el correcte. Aquest no és un error "exclusiu" de l'iPhone 5, sinó que hi ha unitats de tots els models d'iPhone que han presentat aquest problema. És un problema greu, ja que qualsevol dels botons podria arribar a quedar inutilitzat.

Si coneixes algun altre error, fallada o problema que consideris es produeix de forma habitual, t'agrairíem els compartieses amb nosaltres a: Errors i Fallades de l'iPhone 5.

Aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de mòbils iPhone de segona mà (iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S / 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, ...).

No deixis de visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà) on podràs comprar o vendre el teu iPhone d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts que poden interessar:

12 coses que has de provar abans de comprar un iPhone 5 de segona mà

Com fer un reset a un iPhone 5 de segona mà

Guia per comprar o vendre un iPhone de segona mà

Com preparar un iPhone 5 o 5S de segona mà per vendre'l

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.