Com preparar un iPhone 5 o 5S de segona mà per vendre'l

Com preparar un iPhone 5 o 5S de segona mà per vendre'l

Després de l'aparició de l'últim model d'iPhone del passat 26 de setembre i tenint en compte que ja es troben moltes i variades unitats de segona mà, són molts els que estan interessats en canviar el seu actual iPhone 5 o 5S pel nou iPhone 6.

Perquè puguis vendre el teu iPhone 5 o 5S de segona mà amb total garantia i al millor preu, et mostrem una sèrie de consells sobre com preparar-lo per a poder vendre'l en òptimes condicions.

PREPARA EL TEU IPHONE 5 O 5S ABANS DE VENDRE'L


A l'hora de vendre el nostre iPhone 5 o 5S és important que realitzem unes simples tasques per deixar-lo en el millor estat possible. Tingues en compte que, com millor estigui teu mòbil més podràs demanar per ell.

Algunes de les coses que hem de fer abans de vendre el nostre iPhone 5 / 5S de segona mà són:

1.- Deixa'l ben net: abans de posar-lo a la venda, has de deixar el teu iPhone 5 / 5S ben net externament. Neteja la carcassa del mòbil, la pantalla, la connexió per al carregador, ... No oblidis també netejar el carregador. Com més net estigui més alt serà el seu preu de venda.


2.- Esborra tot el contingut personal: al nou propietari no li interessa veure informació teva que puguis tenir al mòbil i a tu encara menys. Esborra qualsevol tipus d'informació personal i confidencial que puguis tenir (mails, contactes, fotos, vídeos, configuracions, ...).

NOTA: recomanem que facis una còpia de seguretat o backup del contingut del teu iPhone.

3.- Treu el PIN o codi de seguretat: elimina qualsevol PIN, Touch ID o codi necessari per iniciar l'iPhone 5 o 5S de segona mà.

4.- Retira la teva targeta: no oblidis treure la targeta de telèfon SIM, Micro-Sim o Nano-Sim.

5.- Allibera el teu mòbil: a l'alliberar el teu iPhone 5 o 5S de segona mà podràs pujar el seu preu de venda i incrementaràs el nombre de potencials compradors. Això si, abans consulta el que et costa alliberar-lo.

6.- Restaura o formata: el pas definitiu per deixar el mòbil com a nou és la restauració, formateig o hard restet. Mitjançant aquest senzill pas aconseguiràs deixar-lo amb la seva configuració de fàbrica. Sense dubte, el millor dels passos que pots fer per vendre-ho amb total tranquil·litat i al millor preu.

NOTA: disposes d'informació sobre com formatar l'iPhone en (Com fer un reset a un iPhone 5 / 5S de segona mà)

7.- Desvincula'l del teu ID d'Apple: entra al teu compte d'iCloud (www.icloud.com) mitjançant el teu ID Apple (usuari i contrasenya), ves a "Ajustos", selecciona el mòbil iPhone 5 o 5S que vols vendre i prem a "Elimina Dispositiu". Si no pots o no saps com desvincular-lo, una altra forma és canviant o modificant la contrasenya del ID d'Apple.

8.- Accessoris, caixa, ...: abans de vendre el teu iPhone 5 / 5S de segona mà, és important que busquis qualsevol tipus d'accessori que pugui acompanyar-lo. Acompanya'l de la seva caixa, manuals d'usuari, carregador, funda, auriculars, ... Quants més accessoris tinguis, més podràs demanar pel mòbil a l'hora de vendre-l.

Aprofitem per informar-te sobre la nostra llista de preus de compra de mòbils iPhone de segona mà, on trobaràs el preu pel qual pots vendre el teu iPhone 5 / 5S a Re-Nuevo:

 

>> Preus de compra de mòbils iPhone de segona mà (PDF)

Et convidem a visitar la nostra botiga online (www.renuevo.cat), on podràs comprar o vendre el teu iPhone 5 o iPhone 5S de segona mà al millor preu i d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Recorda que tots els nostres mòbils disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà

David

 
Altres posts relacionats:

Consells per comprar un iPhone 5S o 5C de segona mà

Com vendre el teu iPhone de segona mà al millor preu

Consells per comprar un iPhone 6 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.