iPhone 13 PRO VS iPhone 12 PRO: Val la pena el canvi?

iPhone 13 PRO VS iPhone 12 PRO: Val la pena el canvi?

Apple acaba de llençar el iPhone 13  i comiença a surgir una pregunta molt important: Val la pena modernizar-se? Es clar, si ets un entusista de la tecnologia com nosaltres voldràs anar corrents a buscar l’últim model per testejar-lo i comparar-lo amb el seu predecessor.

Hem fet això per tu i t’explicarem tot el que necessites saber per decidir sàviament si has de deixar enredera el teu iPhone 12 pro. 

Comencem per aclarir que l’iPhone 13 ve en 4 dispositius diferents: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max. Tots els models posseeixen un marc d’acer inoxidable pulit i tots mantenen la seva osca a la part superior de la pantalla amb Face ID, malgrat l’osca és més petita en el Pro i el Pro Max, essent això una de les principals diferències de disseny. En quant als colors del iPhone 13 Pro són molt similars als del iPhone 12 Pro, podrem trobar-los en grafito, daurat, platejat i blau alpí. 

DIFERÈNCIES 

1. Pantalla i resolució:

L’ iPhone 13 Pro té una pantalla Retina Super XDR de 6.1 pulsades amb resolució de 2532 x 1170 píxels amb una densitat de píxels de 460ppi. Té tecnologia ProMotion que ofereix una freqüència d’actualització adaptativa de 10-120Hz.

Per una altra banda, malgrat l’ iPhone 12 Pro té una pantalla Retina Super XDR de 6.1 pulsades amb resolució de 2532 x 1170 píxel amb una densitat de píxels de 460ppi, la seva freqüència d’actualització estàndard és de 60Hz. 

2. Xip

El nou iPhone Pro i Pro Max, funcionen amb un xip A15 amb Neural Engine de propera generació i tots dos ofereixen una GPU de cinc núclis, podem trobar-los en emmagatzematges de 128GB, 256GB, 512GB i 1TB, els dos disposen de càrrega inalàmbrica i càrrega MagSafe. 

L’ iPhone 12 Pro i el Pro Max tenen el xip A13 amb el motor neuronal de quarta generació i la GPU de quatre nuclis. Els dos disponibles en emmagatzematges de 128GB, 256GB i 512GB no hi ha opció d’ 1TB, també disposen de càrrega inalàmbrica i càrrega MagSafe. 

3. Càmera

L’iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max tenen 3 noves llents que inclouen un sensor principal d’apertura f/1.5, un sensor ultra gran angular f/1.8 i un teleobjectiu f/2.8 amb un rang de zoom òptic de 6x. 

La lent principal com la lent gran angular compten amb estabilitzador d’imatge òptica i una sèrie de característiques noves com el video cinematogràáfic, estils fotogràfics, retrats en opció nocturn, fotografia macro així com una característica anomenada ProRES que arribará aviat. 

En canvi l’iPhone 12 Pro està composat per un sensor principal f/1.6, un sensor ultra ample f2.4 i un sensor telefoto f/2.0 amb un rang de zoom òptic de 4x. No disposa d’estabilització òptic de canvi de sensor, malgrat aquest model té com a característiques l’opció nocturna com el que ofereixen els models d’ iPhone 13. 

CONCLUSIÓ 

L’iPhone 13 Pro i 13 Pro Max compten amb un disseny similar a l’iPhone 12 Pro i 12 Pro Max, malgrat la diferència que podem trobar és la reducció de l’osca a la part superior de la pantalla.

També podem veure una millora al hardware que converteix el mòbil en molt més potent que el seu predecessor (i això que l’iPhone 12 ja era suficientement poderó), a més de millores a bateria, pantalles més ràpides i varies funcions addicionals de la càmera, inclós el sistema completament nou dels iPhone 13 Pro que ens ofereix millors resultats. 

Vols saber com vendre el teu iPhone de segona mà? Fes  click aquí  i contacta amb els nostres experts. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Roberto.

 

Potser t’interessi: 

Allarga la bateria del teu iPhone 

Consells per vendre el teu iPhone 12 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.