Compra i venda de mòbils de segona mà

Compra i venda de mòbils de segona mà

Actualment el mercat d'ocasió està en plena ebullició i ja són molts els que es decanten per acudir a ell quan volen comprar o vendre un mòbil de segona mà.

No en va, comprar un mòbil o smartphone de segona mà pot permetre't estalviar una important quantitat de diners. I també, guanyar uns diners si el que vols es vendre el móvil que ja no utilitzes.

>> Vols comprar-ne un?: Comprar mòbil de segona mà

>> Vols vendre’n un?: Vendre mòbil de segona mà

COMPRAVENDA DE MÒBILS USATS

A Renuevo comptem amb una experiència de gairebé 20 anys dedicats a la compra i venda de tot tipus d'articles de segona mà, de manera que acudir a la nostra botiga per comprar o vendre el teu mòbil, és una excel·lent idea si el que busques és garantia i professionalitat.

Comptem amb un enorme estoc en mòbils de segona mà de totes les marques i models (iPhone, Samusng Galaxy, Sony, Lg, ...) i tots a un preu d'oportunitat de fins a un 60% més econòmic que nou.

Un altre dels avantatges d'acudir a la nostra botiga, és el fet que oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres mòbils. Sens dubte, un avantatge substancial respecte a comprar article de segona mà a un particular.

Així mateix, també comprem tot tipus de mòbils, o sigui que si estàs interessat en vendre el teu mòbil, no dubtis en contactar amb nosaltres. T’ingressem els teus diners en 24 hores des de la recollida del producte a casa teva. Una altra opció és acudir a la nostra botiga física de Barcelona, ​​i et pagarem de forma immediata.

NOTA: no deixis de visitar el nostre bloc en el que trobaràs infinitat de consells, trucs i recomanacions perquè puguis comprar o vendre un mòbil usat.

Finalment, no oblidis que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de molts altres productes. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.