Consells per vendre un iPhone 7 de segona mà

Consells per vendre un iPhone 7 de segona mà

Si estàs pensant en vendre un iPhone 7 al mercat de segona mà, hi ha certs aspectes que has de tenir en compte i que t'ajudaran enormement a realitzar la venda de forma ràpida i amb èxit.

NOTA: aquests consells de venda són vàlids tant per a l'iPhone 7 com a per l'iPhone 7 Plus de segona mà.

CONSELLS DE VENDA

A l'hora de vendre un article usat, hi ha certs trucs i recomanacions que poden ser-te de molta utilitat. A continuació et mostrem 8 interessants consells que t'ajudaran a vendre un iPhone 7 de segona mà:

1.- Neteja'l bé: sens dubte, aquest el més important dels consells. Un article ben net sempre transmet garantia i ajuda a poder-lo vendre a un preu més elevat.

2.- Comprova el funcionament: evidentment i per evitar futures sorpreses, el mòbil ha de funcionar correctament. Per això, comprova i verifica el funcionament de l'iPhone 7.

3.- Formata'l: un altre dels aspectes que més poden ajudar-te a vendre’l és la realització d'un "hard reset" o formateig. D'aquesta manera aconseguiràs deixar el mòbil com a nou i amb la configuración original de fàbrica. Abans de fer-ho, recorda fer una còpia de seguretat de tots els arxius, documents, fotos, vídeos, ...

NOTA: disposes de més informació a "Com fer un reset a un iPhone de segona mà".

4.- Treu totes les contrasenyes: no oblidis esborrar totes les contrasenyes que puguis tenir (PIN, Touch ID, ...) perquè el nou propietari no tingui problemes.

5.- Elimina tota la teva informació personal: per evitar disgustos, no oblidis esborrar tota la informació personal que pugui haver al mòbil (comptes correu electrònic, xarxes socials, ...)

6.- Retira la targeta SIM: no oblidis retirar la targeta Micro SIM abans de lliurar el mòbil.

7.- Fer-lo lliure: liberalitzar l'iPhone 7 pot ser molt útil. Podràs arribar a més possibles clients i vendre’l a un preu superior.

8.- Accessoris i caixa original: afegeix juntament amb el mòbil tots els accessoris que puguis tenir, el carregador i la caixa original. Això permetrà pujar el preu de venda i transmetrà que ets una persona acurada i que ha tractat bé el mòbil

Esperem que aquests breus consells t'hagin estat d'utilitat. Disposa de molts més al nostre blog.

Acabem recordant-te que a Renuevo pots vendre un iPhone 7 de segona mà al millor preu, així com altres models de mòbils i smartphones. I no oblidis que pots fer-ho de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Descobreix el nou iPHONE 7 de segona mà

Consells per comprar un iPhone 7 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.