Consells per comprar un mòbil LG de segona mà

Consells per comprar un mòbil LG de segona mà

LG és una de les marques que sempre acostuma a encapçalar els primers llocs de vendes a Espanya pel que fa a mòbils i smartphones. Si tu també estàs pensant en comprar-ne un però vols estalviar una mica de diners, una bona opció pot ser acudir al mercat d'ocasió.

Perquè no t'equivoquis en la seva compra i puguis realitzar-la amb total seguretat, en el post d'avui et mostrem un seguit de consells i recomanacions que segur et seran de gran utilitat a l'hora de comprar un mòbil LG de segona mà.

EN QUÈ M'HE DE FIXAR?

A l'hora de comprar un mòbil LG de segona mà hi ha certs aspectes als què has de prestar atenció i en els quals t'has de fixar. A continuació, t'enumerem les principals comprovacions que sempre has de fer:

1.- L'aspecte visual del mòbil LG ha de ser el correcte i ha de concordar amb el que anuncia el venedor i amb el seu preu. Unes petites ratllades no influiran en el correcte funcionament del mòbil, però si poden ser un argument per baixar el preu (en el cas que el preu no es correspongui amb el seu estat de conservació). Això si, no recomanem comprar-lo si presenta ratllades importants, cops o algun tipus de trencament.

2.- Una altre aspecte a tenir en compte serà saber si el mòbil és lliure o de companyia. Comprova si és de la teva companyia introduint una targeta SIM al mòbil i realitzant i rebent una trucada (així també verificaràs que el mòbil LG no estigui bloquejat). Per saber si el mòbil és lliure hauràs de realitzar el mateix procés amb la targeta SIM d'una altra companyia. Si pots fer i rebre trucades amb targetes SIM de diferent companyia, el mòbil és lliure.

3.- La pantalla és una de les parts més importants de qualsevol Smartphone d'avui dia. Per això, comprova que no presentin excessives ratllades ni molt menys un cop o trencament. Verifica el sistema tàctil pressionant en diverses zones de la pantalla. Observa també que el color i la imatge siguin bones i que no hi han sobres o zones enfosquides.

4.- Comprova i verifica el correcte funcionament de tots els botons del mòbil (volum, on/off, ...).

5.- Retira la tapa posterior i comprova que l'interior del mòbil aquest en òptimes condicions. Al tornar a col·locar la tapa aquesta ha d'encaixar perfectament i de forma fàcil.

6.- Observa que la bateria del mòbil LG sigui l'original i que no presenti cap tipus d'inflor. Aprofita per comprovar que el mòbil carrega correctament. Presta atenció al carregador i si aquest és original.

7.- Tots els mòbils LG de segona mà disposen de memòria externa (micro SD). Introdueix-ne una i verifica que el mòbil la reconeix perfectament.

8.- Comprova el sistema d'àudio del mòbil. Prova a gravar un vídeo i reprodueix-lo després. Si pots escoltar perfectament el que has gravat, vol dir que tant el micròfon com l'altaveu funcionen bé.

9.- Presta atenció a totes les connexions d'entrada/sortida que pugui tenir el mòbil (carregador, auriculars, micro-USB, ...). Han d'estar en òptimes condicions.

10.- Especial atenció a les connexions inalàmbriques del mòbil. Prova tant el Wi-Fi com el Bluetooth. Intenta connectar-te a una xarxa Wi-Fi i comprova que es connecta i que pots navegar per internet.

11.- Prova de fer una foto i gravar un vídeo per comprovar la càmera fotogràfica (prova tant la càmera del darrere com la davantera). Aprofita per comprovar el flaix de la càmera.

12.- Busca a internet el preu del mòbil LG de segona mà que vols comprar, per saber que el que et demanen és el "correcte". Atenció si el preu és "exageradament baix", ja que podria tractar-se d'un mòbil robat o que no funciona.

13.- Sempre recomanem comprar mòbils a botigues inline o establiments que sigui de la teva confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. Recorda demanar sempre el tiquet o factura de compra.
 
MODELS DE MÒBILS LG

Adjuntem una llista amb la majoria de models de mòbils LG que pots trobar al mercat de segona mà. (Actualitzat a 25/06/15):

- LG G4 de segona mà
- LG G3 de segona mà
- LG G3 S de segona mà
- LG G2 de segona mà
- LG G2 mini de segona mà
- LG F60 de segona mà
- LG Leon de segona mà
- LG G Flex 2 de segona mà
- LG Optimus G/G Pro de segona mà
- LG Optimus L3/L4/L5/L7 de segona mà
- ... Altres models de mòbils LG.


Finalment, aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo pots comprar un mòbil LG de segona mà al millor preu i que tot dos nostres mòbils disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

T'esperem a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes, també pots visitar-nos a través de la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com saber la versió Android d'un mòbil de segona mà

Hard reset (restaurar a la configuracio de fàbrica) a un smartphone Android

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.