A on i com vendre el meu anell amb diamants?

A on i com vendre el meu anell amb diamants?

Comencem pel més important, quin és el valor de la nostra peça?. Malgrat el món dels diamants és sumament complexe, abans de realitzar qualsevol operació hem de compendre de quin tipus de joia estem parlant. Per això hem de fer-nos una sèrie de preguntes bàsiques i tractar de respondre-les el més objetivament possible.

  • En quin estat es troben? Hem de ser realistes, per molt maca que hagi estat en els seus dies si la teva peça ja ho ha donat tot o si els diamants estan gastats, el més probable és que no puguis treure molt per ella.

  • Quant més gran més valuosos? Tingues present que tant el tamany com la seva qualitat influeixen a l’hora de posar un preu, i per més que siguin força grans, si tenen moltes impureses baixa el seu valor.

  • Conserves el seu certificat d’autenticitat? És important per augmentar les teves possibilitats de negociació.

  • Tens expectatives raonables? Moltes vegades volem obtindre el mateix o un 90% del que paguem en primer lloc per la peça nova, i això difícilment sigui possible perquè una botiga de segona mà haurà de vendre-la desde un 50% o 70% del seu valor inicial (depenenet de la peça). A més tingues present que el que marca les pujades i baixades de preu del diamant és la cotització del dòlar.

  • Qué tal el disseny? Malgrat molts aconsegueixen trascendir la barrera del temps convertint en un clàssic de la joieria per sempre anhelat, molts altres queden subjectes a la moda. Això no ha d’espantar, ja que cada certa quantitat d’anys moltes tendències tornen a popularitzar-se.

  • Té alguna peculiaritat? Les singularitats que poden augmentar el preu a l’hora de la taxació són la seva marca, la seva exclusivitat i inclús en certs cassos es contempla si és vintage o retro. 

Molt bé, ara que ja coneixes la teva peça si decideixes vendre-la tens diferents opcions depenent de les teves necessitats. O bé pots recòrrer a intentar fer-ho de forma particular o directament a una botiga de segona mà. A Renuevo tens dues maneres de realitzar la teva transacció per escollir segons conveniència. Si vols els diners a l’instant, la teva opció ideal és vendre malgrat si no t’importa esperar una mica més, tens la possibilitat de fer-ho mitjançant dipòsit. D’aquesta forma, pots demanar alguna cosa més del que t’oferia el nostre expert i malgrat així beneficiar-te de l’extensa cartera de clients amb la que comptem.

Vendre online és una opció molt fàcil, ràpida i gratuïta per aquells que no tinguin la possibilitat d’apropar-se a la nostra botiga a Barcelona. Pots contactar-nos trucant al 667.732.362 o omplint el formulari fent click aquí.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit

Potser també t’interessi:

Hauríem de dir sí als anells de compromís amb maragdes?

Com mesurar la talla d’un anell?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.