4 motius per comprar un portàtil gaming (malgrat no siguis gamer)

4 motius per comprar un portàtil gaming (malgrat no siguis gamer)

Al escoltar la paraula “gaming” ens fa pensar que és un portàtil només per jocs i no hi ha res més allunyat de la realitat doncs aquests portàtils estan preparats per rendir a màxima optimització en qualsevol tasca que es vulgui fer. A aquest article anem a veure els motius i algunes recomanacions per comprar un portàtil gaming.

1- Relació qualitat preu: Un portàtil gaming requereix de certs components i característiques mínimes per poder rendir, pel que la qualitat deu estar assegurada per poder dir-se “gaming”. A més un bon portàtil d’aquest tipus es pot trobar a partir dels 900€. Comparánt-los amb Macbook, per exemple, tenen un preu similar però un rendiment molt més òptim.

 

2- Components: Hi han 4 components principals que hem de tenir present a l’hora de valorar la compra d’un portàtil. A continuació, explicarem els components i algunes recomanacions a considerar.

 

- Processador: Pel processador comptem amb dues opcions principals Intel i AMD. En el cas d’Intel recomanem mínim una Intel Core i5 de novena generació (i5-9400F). En el caso d’AMD recomanem mínim un Ryzen 5 3600. El processador administra tota la informació que obté el pc, quanta més capacitat té més òptim serà el rendiment en qualsevol tasca que sigui.

 

- RAM: La RAM té una importància gran depenent del portàtil. La majoria dels bons portàtils gaming tenen gràfiques dedicades, si tens una gràfica integrada serà millor que tinguis mínim 16GB de RAM perquè puguis soportar tota la càrrega d’informació gràfica, si comptes amb una gràfica dedicada, la importància de la RAM disminueix i amb 8GB de RAM pots tenir un bon rendiment.

 

- Disc dur: Per gaming recomanem que el teu portàtil tingui el tipus de disc sòlid (SSD), ja que anirà molt més ràpid a l’hora de processar la informació. La capacitat de disc ha de ser mínim de 512GB preferiblement 1TB per poder soportar el pes de jocs i programes amb facilitat. Tenir un disc dur extern també ajuda a mantenir net el portàtil perquè funcioni millor i més fluid.

 

- Targeta gràfica: La gràfica és el component clau per donar-li qualitat a la imatge del portàtil. Una Geforce GTX 1070 o Ge force GTX 1080 són bones opcions en relació qualitat preu per poder veure la imatge a 120fps. Si vas a escollir el teu portàtil gaming assegúra-te’n que tant la gràfica com la resolució de la pantalla pot còrrer a 120 fps i veuràs un salt de la qualitat a la imatge. 

 

3- Oferta: Existeixen moltes quantitats i tipus de portàtils, cadascú té una peculiaritat per tant trobaràs aquell que s’adapti específicament al que necessites. Per altra banda, al haver-hi més oferta els preus són més baixos pel que pots aconseguir un portàtil amb molt bones característiques a excel·lents preus.

 

4- Adaptabilitat: A comparació dels Macbook’s, els portàtils tenen més joc a l’hora d’adaptar-se a la persona, poden ser lleugers o amb pantalles de 17”, pots modificar els components i tens molta varietat d’estils que més s’adapti a tu. Sigui per oficina, disseny, edició, programació, gaming o navegar per internet seran una excel·lent opció.

 

Hi ha moltes combinacions, marques i components que influeixen a l’hora de comprar un portàtil gaming. Si vols alguna recomanació de quin és el portàtil perfecte per tu pots contactar-nos.

(Verure com contactar)

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Jorge.

 

Potser t’interessi:

Com vendre el meu portàtil de segona mà a Renuevo?

Portàtils MSI de segona mà: Què hi ha a Renuevo?

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.