Portàtils MSI de segona mà: Què hi ha a Renuevo?

Portàtils MSI de segona mà: Què hi ha a Renuevo?

Com ja sabeu alguns, sóc un fanàtic dels ordinadors MSI. Avui coneixerem una mica més d’aquesta empresa tecnològica i entendreu el per què m’he tornat tan fidel a aquests portàtils. Sense dubtes és una marca molt versàtil, a més d’un producte d’alta qualitat que ens ofereix ordinadors que s’adapten a totes les necessitats.

Veureu que tots els MSI tenen una sèrie de lletres i números després del títol.

  • MSI G: És la gamma de portàtils Gaming de MSI
  • MSI Prestige: Portàtils funcionals i amb un disseny molt elaborat per qualsevol tipus de tasca.
  • MSI Workstation: És la gamma professional de MSI per a professionals de disseny, modelat o edició, portàtils molt potents que ho soporten tot.

Bé, sabent això, anem a presentar els 6 portàtils MSI que actualment contem a Renuevo.

1- MSI Leopard 9SF: Un portàtil de 17,3 pulsades que està fet per satisfer qualsevol necessitat, amb la seva tarjeta gràfica GeForce RTX 2070 pot soportar els jocs sense problema, a més de tenir el disseny de colors RGB de teclat més impressionant de tots els que tenim. Preu actual: 1249,95€ (Veure online)

 2- MSI Prestige 14: Aquest petitó de gairebé 1.29kg dona molta guerra i és que a més de ser molt portàtil, compta amb un processador de i7 de 10ª generació, 16GB de RAM, 1 TB SSD i una GTX 1650. Compacte i completíssim amb un color blanc molt elegants. Si vols alguna cosa per portar i que compleixi amb totes les teves necessitats aquest és el teu portàtil per un preu de 1.049,95€ (Veure online)

 3- MSI GF65: Pura potència per Gaming, el seu Geforce RTX 2060 a 6GB i la seva excel·lent refrigeració fan que el seu processador i7-10 vagi a tota màquina donant-li un millor rendiment i podent soportar els FPS de qualsevol joc. Preu actual 1.249,95€ (Veure online)

 4- MSI Prestige 15: El meu preferitdels MSI, un portàtil molt compacte amb una qualitat de teclat i de touchpad excel·lent, pantalla de 15,6 pulsades amb marcs finíssims que donen molta qualitat d’imatge. Per no parlar que les seves característiques són top per la seva gamma. Preu actual: 1.999,95€. (Veure online)

 5- MSI Workstation: Et presentem una de les nostres bèsties, el portàtil amb les millors característiques que tenim. 32GB de RAM i una RTX 3000 /6GB fan d’aquest portàtil la millor opció si el que vols és un Workstation. Ideal per soportar qualsevol programa que li posis amb un disseny molt elegant. Preu 1.799,95€ (Veure online)

 6- MSI GL 65 Leopard: I l’últim però no menys important el nostre GL 65. Un portàtil molt complert amb un petit toque a la carcassa però excel·lent funcinament. És el millor portàtil MSI en quant a qualitat preu, ja que compta amb un RTX 2070, i7-10 i 2 turbines per darrera que semblen com les d’un avió. Preu 1.299,95€. (Veure online)

Molt bé! Hem arribat al final d’aquest post, ara ja saps què portàtils MSI pots trobar a Renuevo. Cada un d’ells compleix les funcions segons les teves necessitats  i estan en excel·lent estat. Si t’interessa un d’ells pots posar-te en contacte i estarem encantats de guiar-te en quin és el que millor s’adapta segons l’ús i requeriments. 

Com sempre  Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Jorge 

Potser t’interessi:

Com vendre el meu portàtil de segona mà a Renuevo?

4 consells per comprar un MacBook de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.